Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C-chaufförer sökes för sommarvikariat i Årstaberg!

Publiceringsdatum
11 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du självständig och tycker att säkerhet är viktigt? Har du C &-eller CE-kort och trivs bakom ratten? Kan du arbeta i sommar? I så fall har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vårt kundföretag är en ledande aktör inom logistiktjänster till, från och inom Norden. De når ut till 4,5 miljoner hushåll och flera hundra tusen svenska företag varje dag. Totalt hanterar vårt kundföretag ca 20 miljoner försändelser per dag.

Denna tjänsten som distributionschaufför innebär heltidsarbete under sommaren med möjlighet till förlängning i höst. Arbetsuppgifterna består av lastning och distribuering av paket i södra Stockholm med omnejd och du kommer utgå från vår kunds terminal i Årstaberg. Det förekommer både dags- och kvällsturer.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före avsatt datum. Det finns goda chanser till förlängning efter sommarvikariatet.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du C- behörighet och digitalt färdskrivarkort, YKB samt meriterande med ADR. Är du bekväm med att använda IDHA är detta starkt meriterande. Har du även jobbat med handdator tidigare ser vi detta som ett stort plus.

Du beskriver dig själv som en person som kan anpassa dig till olika situationer och kan hantera olika typer av människor. Du älskar att ge kunden god service och ser till att vårda och utveckla kundrelationer. Sist men inte minst är du noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift.

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande. Är du personen vi söker? Ansök till tjänsten redan idag via vår hemsida!

Sökord: Chaufför, CE-chaufför, Yrkeschaufför, Distribution, Lastbilschaufför

Sökord: Chaufför, CE-chaufför, Yrkeschaufför, Distribution, Lastbilschaufför
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com