Byggledare sökes till Eltel!

Byggledare sökes till Eltel!

Är du en erfaren grävmaskinist som vill ta nästa steg i karriären? Är du ansvarstagande och trivs med en serviceroll där man stöttar andra? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en Byggledare. Vår kund Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla kommunikationsnät. Det görs på uppdrag av operatörer, nätägare, myndigheter och statliga verk. Som ledare av utvecklingen inom infranätindustrin är Eltel stolta över att kunna skapa värde för sina kunder och för samhället i stort. Som Byggledare blir du en del av ett växande team i en arbetsmiljö som genomsyras av öppenhet, prestigelöshet och med högt i tak.

Rollen är varierad och innefattar flera ansvar och arbetsuppgifter där arbetet bygger på frihet under ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår att driva, utveckla och följa upp kvalitetsarbetet samt tillvarata förslag till förbättringar och ansvara för att reklamationer åtgärdas. Du kommer ha ansvar för att levererade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med kund. Du kommer att stötta tekniker samt underentreprenörer i fält med detaljkunskap kring aktuellt affärsavtal. Ansvara för en korrekt återrapportering från tekniker och underentreprenörer. Avgöra när hinder/avvikelser behöver eskaleras till resultatansvarig. Arbeta aktivt och kontinuerligt med lönsamhetsförbättring. I samråd med produktionsplaneringen sköta planering av underentreprenörer samt vara kontaktperson mot dessa. Finnas som stöd vid offertarbete och anbudsförfarande. Ansvara för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar samt enligt Eltel personalpolicy. Ansvara för att utrustning och material finns.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd via StudentConsulting och arbetar sedan ute hos Eltel i Bromma. Uppdraget beräknas starta så snart rätt kandidat hittats och inleds med en 6 månaders provanställning med chans till förlängning/övertag. Arbetet sker vardagar 07.30-16.00 med möjlighet till flex efter introduktion.

Detta söker vi:

* Gymnasieutbildning
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
* Manuellt B-körkort
Meriterande:
* Erfarenhet av arbete som grävmaskinist eller schaktarbeten i gata, väg och grönområden
* Har kunskaper inom fiberteknik och/eller affärs-/ entreprenadjuridik

Som person är du lösningsorienterad, orädd, flexibel och stresstålig. Du bör ha en god social kompetens där du är kommunikativ och samarbetsvillig. För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se