Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Budbilsförare sökes för extrajobb i Segeltorp!

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Har du haft B-körkort i minst 1 år, har god körvana samt är en serviceminded person som inte är rädd att ta i - då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i Segeltorp. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att lämna paket med budbil i södra Stockholm samt i city.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket hem till privatpersoner. Paketen varierar i tyngd och storlek, allt från stora elektronikprylar till alkohol och du jobbar självständigt med pirra som hjälpmedel. Det är därför viktigt att du stresstålig och inte är rädd att ta i. Du ska vara beredd på att köra både höger- och vänsterstyrd bil.

Arbetstiderna är förlagda främst ca kl. 8-17 måndag till fredag. Vi vill att du ska vara tillgänglig för jobb minst 2 vardagar i veckan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har haft B-körkort för manuell bil minst 12 månader, stor vana av bilkörning och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är allert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.

Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Segeltorp så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.

Sökord: Chaufför, Segeltorp, Extrajobb, Studentjobb

Sökord: Chaufför, Segeltorp, Extrajobb, Studentjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga