Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Börja din karriär inom rekrytering med vår praktikmöjlighet!

Publiceringsdatum
24 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du mitt i din utbildning inom personal eller ekonomi på universitet/ högskola och söker en utvecklande praktikplats? Är du redo att fördjupa dig inom den spännande världen av bemanning och rekrytering? Då väntar en unik möjlighet hos oss!

Information om uppdraget:

Kom och bli en del av StudentConsulting. Vi är en av Sveriges mest framstående aktörer inom bemannings- och rekryteringsbranschen med närvaro över hela Norden. Vi är ett dynamiskt och ungdomligt företag med snabba beslutsvägar och en passion för att skapa perfekta matchningar mellan kompetens och arbetsplats. Om du är redo att dyka in i branschens spännande värld kommer du få fördjupa dig och bli en del av vårt team under din praktik!

Som praktikant hos oss kommer du att få stötta och lära dig av våra rekryterare i rekryteringsprocessen. Du kommer att få inblick i hela processen och utveckla dina kunskaper inom rekrytering. Under praktiken kommer du att få testa en mängd spännande uppgifter så som:
Annonsutformning
Urvalsarbete
Telefonintervju
Delta i personliga intervjuer
Referenstagning
Avancerad sökning i vår omfattande databas
Schemaläggning
Telefonkontakt med konsulter/kandidater
Administrativa uppgifter

Arbetet utförs på vardagar under kontorstider på vårt kontor i centrala Stockholm. Period för praktiken kan variera utifrån när just din utbildning har planerat in praktik, men tanken är under våren 2024.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för vår spännande praktikposition behöver du studera vid högskola, universitet eller en yrkesutbildning med en minst 8 veckor lång praktikperiod. Vi letar efter någon som är mer än bara engagerad - vi vill ha någon som är passionerad, framåt och nyfiken. Om du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö, att knyta värdefulla kontakter och att vara en viktig del av ett samspelt team, då kan detta vara drömchansen för dig. Din förmåga att anpassa dig och uppnå resultat kommer ser vi som en fördel.

Låter detta som något för dig? Gör en intresseanmälan och ta chansen att bli en del av vårt framgångsrika team!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Sigtuna
Organisation & ledning
Företagslogga