Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Bli en stjärnsäljare hos Bredband2!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Drivs du av långsiktiga kundrelationer och försäljning? Är du social, tålmodig, affärsmässig och vill lära dig mer inom försäljning? Vill du arbeta i ett litet team men på ett stort företag?

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting har den stora äran att jobba med rekrytering till ett så starkt varumärke som Bredband2. Bredband2 är Sveriges tredje största fiberleverantör och ser till att en halv miljon människor kan surfa, streama och roa sig på ett tryggt sätt i sin egen takt. De levererar data-, telekommunikation och säkerhetslösningar till både företag och privatpersoner. De arbetar med stort kundfokus och relationsskapande som byggstenar i verksamheten.

Nu söker de fler stjärnsäljare som vill arbeta med B2B försäljning gentemot bostadsrättsföreningar. Som säljare på Bredband2 kommer du att vara en central del av hela försäljningsprocessen genom att använda deras egna IT-system. Det gör det enkelt för dig att följa dina leads från prospektering till att få en nöjd kund. Du kommer också ha regelbunden kundkontakt och brinna för att utbilda och coacha dina kunder genom Bredband2s produkter och tjänster. Försäljningen sker främst via telefon, och dina arbetsuppgifter inkluderar:

* Prospektering och nykundsbearbetning
* Aktivt arbeta med affärsmöjligheter
* Relationsbyggande
* Utveckla och utbilda dina kunder
* Budgetansvar

Bredband2 erbjuder dig:
* Chansen att jobba i en självständig, utvecklande och utmanande miljö där du har frihet under ansvar.
* Ett öppet kontorslandskap där fokus ligger på teamkänsla och arbetsglädje!
* Möjligheten att påverka din lön utefter ditt engagemang och driv.
* Att ingå i ett team där du kan bolla idéer, tankar och säljstrategier.
* Kick-Offs, Afterwork och andra roliga aktiviteter tillsammans med ditt team.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för processen, men du kommer bli anställd direkt av Bredband2. Tjänsten är förlagd på heltid under kontorstider och inleds med en provanställning på sex månader. Tillsättning sker när vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Viktigast för tjänsten är att du älskar försäljning, och din personlighet är därför det som väger tyngst. Vi ser gärna att du även har följande kvalifikationer:

* Affärsmässig och relationsskapande
* Resultatorienterad
* Drivs av det sociala spelet mellan människor
* Brinnande engagemang för försäljning
* Ser möjligheter och lösningar i utmaningar

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com