Hoppa till innehåll

Bemanningskoordinator sökes till vår nationella jour - nattarbete!

Vill du bli en viktig pusselbit i ett av nordens största bemannings- och rekryteringsbolag? Vi söker nu engagerade bemanningskoordinatorer som vill arbeta natt på StudentConsultings nationella jour med placering i Stockholm!

Information om uppdraget:

I rollen som bemanningskoordinator ansvarar du för att hantera beställningar och sjukanmälningar utanför kontorstid från våra kunder/konsulter samt att snabbt boka ut rätt person till kunden.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
- Schemaläggning
- Telefonkontakt med konsulter
- Telefonkontakt med kunder
- Hjälpa kunderna med deras behov av personal

Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta minst 3 pass i veckan under terminen där arbetstiden för nattpassen är 00.00-08.00 samt att man även under helger kan arbeta 08-16 och 16-00. Under denna tid kommer du ha "vaken jour" från ditt hem och då finnas tillgänglig när våra kunder eller konsulter behöver din hjälp. För rätt person kan du utöver jouren även få arbeta med andra delar av rekryteringsprocessen såsom urval och administrativa uppgifter.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten att du är studerande på minst 50 % samt har erfarenhet av arbete med service. Din datorvana är god och du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Tempot är ofta högt därför tror vi att du har en hög tålighet mot stress och en förmåga att ta snabba beslut är ett måste. Självklart ska även nattarbete fungera för dig i din vardag.

Vi ser också att du är självständig, noggrann och utåtriktad. Vi tror att du har ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang kommer vara en god representant för StudentConsulting. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig.

Tjänsten kommer starta så fort vi hittar rätt person, du kommer få en grundlig introduktion och utbildning på vårt kontor i Stockholm. Vill du bli vår nästa kollega och arbeta med branschens nöjdaste kunder? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: Nattarbete, Bemanning, Koordinator

Sökord: Nattarbete, Bemanning, Koordinator
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare