Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

B-chaufför i Tyresö sökes omgående!

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en pigg och alert person med god körvana som vill arbeta heltid i sommar - då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker för vår kunds räkning pålitliga B-chaufförer för sommarjobb i Tyresö. Arbetet innebär att man med lätt lastbil levererar färsk fisk till restauranger i hela Stockholmsområdet. Tjänsten är på heltid och finns tillgänglig omgående samt under v.25-34, där arbetstiderna är förlagda mån-fre kl. 06.30-15.30.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har haft B-körkort för manuell bil minst i 12 månader, har stor vana av bilkörning (gärna i Stockholm city) och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som yrkeschaufför. Du är alert, serviceinriktad och har god fysik då tunga lyft kan förekomma. Anmärkningsfritt belastningsregister är ett grundkrav för tjänsten.

Du kommer att arbeta i en miljö där färsk fisk står i fokus och vi ser därför att du har ett starkt sinne för livsmedelshygien och inte är känslig för starka dofter.

Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Tyresö så att du smidigt kan ta dig till jobbet. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund.

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så tveka inte att söka redan idag!

Sökord: Chaufför, Söderort, Tyresö, Heltid, Sommarjobb

Sökord: Chaufför, Söderort, Tyresö, Heltid, Sommarjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com