Är du studerande och vill få betalt för att titta på fotboll?

Är du studerande och vill få betalt för att titta på fotboll?

Vi söker dig som är studerande, har ett stort intresse för svensk fotboll och som tycker om att titta på matcher på TV!

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär att du kommer att sitta på Friends Arena för att övervaka matcher från Allsvenskan samt Superettan och liverapportera matchhändelser. Detta görs genom snabba klick på dator vilket kräver hög koncentration och kvickhet.

Uppdraget startar när superettan och allsvenskan drar igång och arbetstiderna kommer variera beroende på spelschemat där matcher är förlagda både på vardagar och helger. Vi söker därför dig som är flexibel och gillar att arbeta på skiftande arbetstider.

För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna närvara på slutomgången. Du skall kunna jobba 2-3 pass i veckan under dagar då matcherna är förlagda. Tjänsten pågår under hela säsongen fram till december. För att vara aktuell för tjänsten ser vi även att du är tillgänglig att arbeta under nästkommande säsong och då är tillgänglig både under premiäromgången och slutomgången. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar på uppdrag för kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är social och har ett brinnande intresse för svensk elitfotboll samt är allmänt fotbollsintresserad. Du ska vara punktlig och noggrann med tider då det är ytterst viktigt att komma i tid eftersom matcherna sänds live. Du ska kunna uttrycka dig bra i både tal och skrift samt vara stresstålig och vara snabbtänkt. Krav för den här tjänsten är att du studerar och har studier som minst kommer att vara till december 2023

Är du rätt person? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: Studerande, Extrajobb, Ljudtekniker, Fotboll

Sökord: Studerande, Extrajobb, Ljudtekniker, Fotboll
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se