Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Är du nyexad redovisningsekonom och söker din nästa utmaning?

Ansök nu
Det här din chans att ta det första steget in i redovisningsvärlden. Vi på StudentConsulting är experter på att matcha unga talanger med spännande möjligheter inom ekonomi och vi vill vara ditt val när du söker ditt nästa äventyr!

Information om uppdraget:

För kommande uppdrag tillsammans med våra kunder söker vi dig som vill arbeta som junior redovisningsekonom. Uppdragen varierar i längd och omfattning, där vissa sträcker sig över perioder av 6-12 månader, medan andra kan vara rekryteringsuppdrag där du blir direkt anställd av våra kundföretag. Normalt sett är det en heltidstjänst med 100% arbetsbelastning.

Vad Gör Oss Unika?

Fokuserat Stöd: Vi specialiserar oss på att ge dig den bästa starten i din karriär som Junior Redovisningsekonom. Genom våra rekryterings- och interimslösningar skapar vi en perfekt matchning mellan dig och våra kunder.

Mångfald av Möjligheter: Våra kunder sträcker sig från små och spännande start-ups till etablerade noterade bolag. Oavsett om det är korta uppdrag eller långsiktiga projekt, har vi den perfekta platsen för dig att växa och blomstra.

Bredd och Djup: Som Junior Redovisningsekonom kommer du att hantera en mängd olika arbetsuppgifter, från fakturering till avstämningar. Du kommer att få en bred förståelse för redovisningens alla aspekter och få chansen att utveckla din kompetens.

Karriärväxel: Vi tror på din potential och vill vara din partner när du bygger din karriär. Oavsett om du är ny i branschen eller har några års erfarenhet, ger vi dig chansen att växa och utvecklas.

Detta söker vi:

Du är passionerad över ekonomi och redovisning.
Tidigare erfarenhet av ekonomirelaterat arbete, oavsett om det är från tidigare jobb eller studier.
Villighet att lära och utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö.
Driven att överträffa förväntningar och leverera högkvalitativt arbete.
Möjlighet att arbeta heltid och ta dig an nya utmaningar.

Denna möjlighet som Junior Redovisningsekonom är ditt första steg mot en lysande karriär inom ekonomi. Ansök idag och låt oss tillsammans forma din framtid. Vi är redo att ge dig den inspiration och support du behöver för att bli en framstående Junior Redovisningsekonom hos oss!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare