Administratör sökes till internationellt företag!

Administratör sökes till internationellt företag!

Är du noggrann och strukturerad med ett öga för detaljer? Vill du arbeta i ett internationellt företag? Då har vi tjänsten som administratör för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är verksam inom försäkringsbranschen och arbetar på internationell basis. Nu söker vi för kunds räkning dig som vill arbeta som administratör. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer dels omfattas av;

- Administration/backoffice
- Skatteberäkningar
- Utfärda försäkringsbrev
- Fakturering
- Kommunikation med mäklare
- Skicka offerter
- Juniora underwriting uppgifter
- Beställa kontorsvaror

Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och övertag till kunden. Arbetstiderna är 08-17 där möjlighet till flex finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi eller juridik. Det är meriterande om du har något års arbetslivserfarenhet inom finans- eller försäkringsbranschen. Vi söker dig som är noggrann, analytisk och ordningsam med öga för detaljer. Du är självgående och driven i ditt arbete, du klarar av att planera och strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel. Det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du på kontoret pratar svenska men koncernspråket är engelska. För vår kund är det viktigast hur du är som person; noggrann, självgående och driven. Låter det här som en tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: Administration, Adminsitratör, Försäkring, Heltid

Sökord: Administration, Adminsitratör, Försäkring, Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se