Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Administratör sökes för kommande uppdrag!

Ansök nu
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad med ett öga för detaljer!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kommande uppdrag dig som vill arbeta som administratör och är redo för nya spännande utmaningar. Vi söker dig som är lösningsorienterad och driven som person samtidigt som du är duktig på att prioritera och arbeta strukturerat.

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbetat på företagets kontor. Tjänsten är på heltid och kontorstider tillämpas. Tjänsten förväntas starta så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta administrativt. Vi söker dig som är noggrann, analytisk och ordningsam med öga för detaljer. Du är självgående och driven i ditt arbete, du klarar av att planera och strukturera ditt arbete på ett självständigt sätt. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!

Låter det här som en tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: Administration, Heltid

Sökord: Administration, Heltid
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare