Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Administratör med ekonomiinriktning sökes för kommande uppdrag!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du studerat ekonomi och har en administrativådra? är du redo för ditt nya steg i karriären hos ett växande bolag? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vår kund en administratör med ekonomiinriktning där du kommer att vara spindeln i nätet för deras administrativa funktioner.
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att innefatta:

- Hantering av telefonsamtal och mailhantering
- Löpande redovisning och fakturering
- Löpande bokföring och hantering av kundreskontra
- Hålla kontinuerlig kundkontakt gällande mjukvarulicenser

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen och att man därefter blir direkt anställd hos vår kund. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en eftergymnasialexamen inom ekonomi och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av VISMA eller Fortnox. Vi letar efter en person som trivs med att arbeta i en mångsidig roll och som kan hantera flera uppgifter samtidigt.

Det är även meriterande med tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, företrädesvis inom tillverkningsbranschen. Det krävs att du är flytande engelska i tal och skrift.

Låter det här som något som hade passat dig? Ta då chansen att ansök om tjänsten redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com