Hoppa till innehåll
Studac logotyp

Studentkonsult till Studac

Ansök nu
Nu söker vi studentkonsulter till redovisningsbyrån Studac!

Är du intresserad av att påbörja din karriär och göra en betydande påverkan på svenska företagare? Då kan Studac vara den idealiska arbetsplatsen för dig!

Vi söker efter två ambitiösa och motiverade studenter som är redo att utvecklas inom en konsultroll där du kommer att hjälpa småföretagare från hela Sverige inom olika områden.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Företagskultur på Studac kännetecknas av öppenhet, ärlighet och ambition. Där din personliga utveckling som redovisningskonsult står i fokus. Här kommer du få möjligheten till att utvecklas samt ta mycket eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konsult på Studac kommer du att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken genom att lösa komplexa redovisningsutmaningar, hantera grundläggande bokföring och utföra datainsamling för att svara på frågor relaterade till ekonomi och företagsjuridik. Dessutom kommer du att ha möjlighet att ta hand om företagsdeklarationer, bokslut och årsredovisningar med hjälp av våra effektiva lösningar som förenklar processerna.

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på deltid där vi ser att du kan jobba minst två dagar i veckan. Arbetet sker 100% remote och vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående, ansvarstagande samt ett serviceorienterat mindset. Dessutom är det värdefullt att du har en stark vilja att kontinuerligt lära och utvecklas. Du har en utmärkt förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt. Vi söker dig som studerar ekonomi på antingen högskola eller universitet.

Intresserad?

Konsultuppdraget sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Malin Meyer
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare