Hoppa till innehåll
Ansök nu
Projektledare till Egmont Event i Stockholm

Brinner du för att skapa personliga kundupplevelser och mötesplatser? Ser du lösningar framför hinder? Och kan du hantera fler bollar i luften än de bästa jonglörerna? Då kan rollen som projektledare inom Event hos Story House Egmont vara din nästa utmaning!

Story House Egmonts eventverksamhet utvecklar och erbjuder personliga mötesplatser för företagets redaktionella varumärken, läsare och partners.

Våra varumärken och sajter har miljontals läsare och besökare. Och vi vet allt om deras specialintressen. Detta är vår grund när vi skapar upplevelserika mötesplatser för våra olika målgrupper. Vi genomför årligen närmare 70 event och läsarresor, som lockar över 45 000 engagerade och passionerade deltagare.

Egmont Event är en del av Story House Egmont, ett av Sveriges ledande medieföretag, som utvecklar innehåll för både tryckta medier och digitala plattformar och är snabbt växande inom e-handel och digital marknadsföring.

Arbetsuppgifter

Att arbeta på Egmonts eventavdelning är lika delar lustfyllt och lärorikt, som utmanande. Som projektledare får du en nyckelroll i teamet och är involverad i hela eventprocessen - från idé- och konceptarbete till planering, genomförande och uppföljning. Du har stora möjligheter att sätta din prägel på arbetet, i det lilla som i det stora.

Det ena eventet är inte det andra likt, men de har en sak gemensamt - oavsett om det handlar om en engagerande läsarkryssning, aktiv friluftsfestival eller en mullrande bilträff så är det alltid med våra kunder, partners och det personliga mötet i fokus.

Som projektledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av;
  • Initiera och utveckla eventprojekt och driva dessa från idé till genomförande och uppföljning.
  • Säkerställa finansiering av eventprojekt och bidra till utveckling av affärsmodeller i befintliga projekt. En viktig intäkt för flera av våra event är sponsring och som projektledare förväntas du aktivt stödja försäljningsavdelningen med införsäljning och utveckling av sponsorskap och hjälpa till med kreativa lösningar.
  • Ansvara för projektbudgetar och förhandla med underleverantörer.
  • Ansvara för att sätta tidsplaner och se till att dessa hålls.
  • Ansvara för marknadsföringen av eventen och sätta marknadsplaner i så väl print som digitala kanaler.
Din Profil

Vi söker dig som vill arbeta med snabba processer och som inte har långt mellan idé och genomförande. Som projektledare kommer du att arbeta med flera parallella projekt för olika varumärken med olika deadlines och varierande tidslängd varför det är av stor vikt att du är strukturerad och noggrann. Du har en mycket god administrativ förmåga och levererar hög kvalitet i ditt arbete. Det förväntas att du är självgående och initiativtagande och har lätt att kommunicera. Som projektledare hos oss är kvälls- och helgarbete ett stående inslag då det är bästa tillfället att träffa våra deltagare.

Du kommer dagligen arbeta i WordPress, Facebook Business Manager, Agillic, PowerPoint och Excel. Det är meriterande om du kan hantera InDesign och/eller Photoshop men är inget krav.

Vi söker dig som är en driven individ och som älskar att ta eget ansvar. Du har sannolikt erfarenhet av att driva projekt inom media och/eller event, gärna på en marknadsavdelning eller en byrå. Det är meriterande om du också har säljerfarenhet.

Här kan du se några av de event vi arrangerar: https://www.storyhouseegmont.se/event-och-lasarresor

Vi Erbjuder

Vi erbjuder dig ett utmanande och roligt jobb, med utvecklingsmöjligheter, i ett modernt mediahus. Vi har engagerade och kompetenta kollegor med ett stort spann i ålder, intressen och erfarenheter. Vi bjuder in till inspirerande seminarier och sociala tillställningar, vi månar om hälsa och friskvård och erbjuder ett flertal attraktiva personalförmåner.

Tjänsten är ett vikariat på 2 år, detta på grund av en längre tjänstledighet, med goda förutsättningar till en tillsvidareanställning.

Vi är mycket stolta över att arbeta för en stiftelse, en del av Egmonts överskott går till att hjälpa utsatta barn. 2022 valde Egmont att i Sverige stötta BRIS, Stadsmissionen och My Dream Now..

Vårt kontor är beläget på Karlavägen 96 i Stockholm

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta: Eventchef, Martin Appelros, martin.appelros@egmont.se.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

About Story House Egmont

Story House Egmont är ett av Nordens ledande och mest traditionsrika medieföretag. Vi är passionerade historieberättare och står bakom några av landets populäraste varumärken. Inom våra tre huvudområden - Media, E-commerce och Agencies - utvecklar vi engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser. Vår ägare är den nordiska mediekoncernen Egmont tillsammans med Nordisk Film, TV 2 i Norge och det danska bokförlaget Lindhardt og Ringhof. Egmont är en stiftelse som varje år delar ut en stor del av sitt överskott för att stötta utsatta barn och ungdomar.

We bring stories to life.

Liknande jobb