Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Triumf Glass söker regionchef till Stockholm

Ansök nu
Är du den vi söker?

Vi söker en engagerad ledare med bakgrund inom dagligvaruhandeln eller servicehandeln. Är du redo för en ny utmaning? Vi har en fantastisk situation som underdog på den svenska glassmarknaden som bara kan ta nya marknadsandelar.

Tjänsten innebär en spännande kombination av foodservice, dagligvaruhandel och servicehandel med fokus på långsiktiga relationer.

Arbetsbeskrivning

Som regionchef på Triumf Glass tar du ett stort ansvar, du är länken mellan sälj och försäljningsledning. Dina uppgifter inkluderar att coacha säljarna, uppfylla försäljningsmål och ta nya marknadsandelar på din region. Följa upp och uppnå budget samt relaterade nyckeltal. Ge säljarna rätt förutsättningar & verktyg de behöver för att göra ett bättre jobb.

Som anställd på Triumf Glass ger vi dig möjlighet att utvecklas och ta ett stort ansvar. Vi är en platt organisation som uppskattar nya idéer och har en filosofi att alltid bli bättre på det vi gör.

Vi söker dig med följande egenskaper:
 • Du har ett stort engagemang för försäljning och uppskattar ett högt tempo.
 • Resultatorienterad och tävlingsinriktad.
 • Stark ledare med ett brinnande intresse av att utveckla människor.
 • Flera års erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln eller servicehandeln
 • Duktig på att planera sin tid.
 • Strävar efter att ständigt utvecklas och inte vara nöjd.
 • Självständig och strukturerad.
Vi erbjuder dig:
 • En nyckelroll i ett aktivt familjeföretag.
 • Portfölj av välkända och starka varumärken.
 • Tjänstebil, telefon och andra nödvändigheter för att göra ett bra jobb.
 • Friskvårdsbidrag
Din profil

Som person är du driven, positiv och glad. Du är effektiv, flexibel och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du är van att ha många bollar i luften, är aktiv på fältet och närvarande. Regionen innefattar Stockholm/Uppsala//Gotland. Du behöver vara anpassningsbar och ha möjlighet till övernattning vid behov.

Skicka in din ansökan till oss idag.

Ansökan
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Du blir anställd av Triumf Glass som i denna rekrytering samarbetar med Storesupport.
Frågor besvaras av Jakob Hemvik.

Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om företagetTriumf Glass AB är ett familjeägt glassföretag i tredje generationen med affärsidén att sprida glassglädje och smakupplevelser till konsumenter. Företaget grundades 1946 och vi tillverkar 17 miljoner liter glass per år. Vi värdesätter kvalitet och svenska råvaror och använder svensk färsk grädde i vår produktion. Idag är vi ett 100-tal glassentusiaster inom företaget som alla har en sak gemensamt. Vi älskar glass!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare