Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Ica Kvantum Liljeholmen söker en Pris, Sortiment & Lönsamhetsstrateg

Ansök nu
ICA Kvantum Liljeholmen söker en driven och engagerad huvudansvarig för butikens sortiment och dess utveckling. I rollen ansvarar du för att säkerställa att butiken alltid ligger i framkant enligt uppsatta strategier, administrativt samt operativt i butiken. Du kommer också att vara ansvarig för att aktivt leta nya leverantörer och skriva nya avtal samt att ha ett stort intresse för branschen och rollen. Genom att följa trender och se hur andra butiker arbetar, kommer du att hjälpa till att utveckla butikens sortiment och bidra till att förbättra lönsamheten över hela butiken. En annan viktig del av rollen är att vara ansvarig för att butiken följer uppsatt prisstrategi, såväl centrala som externa, och att säkerställa att vi följer övriga uppsatta prisstrategier.

Din profil
För att lyckas i tjänsten som PSL så besitter du ett gott sinne för analys och data. Du kommer att agera stödfunktion till butikens försäljningschefer och arbeta direkt under Butikschefen samt medverka i butikens Ledningsgrupp. Du kommer samverka och arbeta tillsammans med försäljningschefer, säljledare och avdelningsansvariga där du har det yttersta ansvaret för pris och sortiment.

Dina arbetsuppgifter
  • Huvudansvarig för butikens sortiment och dess utveckling.
  • Huvudansvarig för att butiken följer uppsatt prisstrategi.
  • Ansvarig för att aktivt leta nya leverantörer och gå igenom bef. leverantörers sortiment kontinuerligt.
  • Säkerställa att butiken ligger rätt i säsong och lyfts ut på lämplig säljplats.
  • Arbeta med butikens lönsamhet med fokus på analys och åtgärd av siffror mot budget.
Vi söker dig som
  • Har minst ett par års erfarenhet från dagligvaruhandeln.
  • Har en ledande befattning med resultatansvar
  • Har arbetat aktivt med sortiment/revideringar i butik
  • Meriterande om du har gått BLU, FLU eller motsvarande.
Är detta rätt utmaning för dig?

Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt ök.

Du bli anställd direkt av Ica Kvantum Liljeholmen som i denna rekrytering samarbetar med Storesupport.

Välkommen till Ica Kvantum Liljeholmen och en rolig resa!

Om Ica Kvantum Liljeholmen

Vi vill vara ett stöd och en tillgång i kundens vardag, så enkelt är det. Så det du hittar hos oss på Liljeholmen är allt det vi tänker kan hjälpa oss nå vår vision. Produkter från några av världens bästa leverantörer, råvaror från småskaliga och lokala producenter, mat och måltidslösningar komponerat och tillagat av egna kockar i eget kök, vin för etikettsdrickare likväl som för äventyrliga dryckesälskare, öl från 100tals producenter. Ja listan kan göras ganska långt, och på riktigt har vi bara börjat!

Här kan du vänta dig en högklassisk matupplevelse. Vårt mål är att vara Stockholms ledande matbutik där det är lätt, spännande och inspirerande att handla och dina förväntningar på kvalitet, sortiment och service infrias.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare