Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Extrajobb i höst som orderplockare till Apohems lager - Årsta

Ansök nu
Om Apohem
Apohem är ett snabbt växande startup som skall bli ett av de stora nätapoteken inom bara några år. Man kan säga att Apohem är som alla andra apotek, fast det stämmer inte. Apohem jobbar utifrån att hälsa handlar om hela dig - om att ta hand om livets alla delar. Man undersöker, testar och öppnar upp nya dörrar. På Apohem blir du en del av en organisation som är driven, engagerad och som har en ständig framåtanda.

Arbetsuppgifter

Som lagerarbetare på Apohems lager i Årsta kommer du att:
  • Ingå i ett team där man jobbar mot tydligt uppsatta mål.
  • Plocka och packa apoteksvaror till Apohems kunder med hjälp av en vagn, iPad och scanner.
  • Stå och gå under hela arbetspasset då arbetet är väldigt aktivt.
Arbetstider
Arbetet är framförallt förlagt vardagar under dagtid, 07:00-16:00, och vi ser att man ska kunna prioritera måndagar då detta är en dag då Apohem har stort behov.

Du lägger dig tillgänglig vecka för vecka vilket gör arbetet flexibelt och passar dig som studerar eller har en annan sysselsättning. Vi ser att du vill och kan arbeta två vardagar i veckan.

Start för tjänsten är omgående.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som:
  • Är flexibel och kan hoppa in på kort varsel samt är prestigelös, ansvarsfull och engagerad.
  • Värdesätter ordning och reda samt strävar efter en stor noggrannhet i sitt arbete.
  • Tycker om att arbeta aktivt och i högt tempo samt har förmågan att kombinera tempot med en bra kvalité.
  • Trivs främst att arbeta självständigt men även i team.
Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Krav
  • För att kunna anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs det att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent.
  • Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Intresserad?
Rekryteringsprocessen för dessa tjänster sköts av oss på Storesupport Lager & Logistik AB. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Job&Talent, en världsledande marknadsplats för jobb, med huvudkontor i Madrid och verksamhet i Sverige, Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare