Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Chaufför för ICA Kungsängen - Extrajobb

Ansök nu


Om tjänsten


Vi söker chaufförer som vill jobba extra med att köra ut varor för ICA runt om i hela Stockholm från deras e-handels lager i Brunna, Kungsängen.

Det vi söker är b-bilschaufförer som innehar körkort, god körvana och förmågan till att kunna leverera runtom i hela Stockholm. I arbetet kör du en lätt lastbil lastad med matkassar och ska via GPS navigera samt köra hem kassarna till kunder. Arbetet har även en fysisk aspekt då mycket spring i trappor och bärande förekommer.

Start för tjänsten sker omgående och startar med ett körtest där du får visa att du kan hantera en lätt lastbil utan problem.

Vid avklarat körtest så genomförs därefter en betald utbildning på 1 vecka dagtid, måndag till fredag, som en introduktion för tjänsten.

Arbetstider
Starttiderna hos ICA ligger utspridda under dagen med start varje kvart mellan 05:30-16:00. Varje pass är oftast runt 6h långa.

Vi ser tjänsten som ett flexibelt extrajobb, där det finns möjlighet att arbeta olika tider under veckorna. Vi letar efter personer som främst kan jobba vardagar.

Stora dagar hos vår kund är måndagar och fredagar, kan du jobba under dessa dagar i veckorna så är det tacksamt.

Personliga egenskaper/Kvalifikationer
Vi söker konsulter som gillar att ha ett aktivt arbete, där en balans mellan tempo och kvalité eftersträvas. Om du som person tycker om att få röra på dig, leverera och träffa kunder under arbetsdagen är detta ett jobb för dig.

Det är viktigt även att du är medveten om service och kan ge ett bra kundbemötande i din roll som chaufför.

För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Egenskaper och kvalifikationer som är relevanta för tjänsten vi tillsätter:
  • Att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent, då det är ett krav för att kunna arbeta extra via oss.
  • Att gilla fysiskt aktiva arbeten samt tåla att arbeta i ett högt tempo är viktigt tror vi för att trivas som bäst som chaufför.
  • Att inte tumma på noggrannhet eller kvalité är egenskaper som vi värdesätter extra mycket.
  • Att du behärskar det svenska språket väl, då arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler och säkerhetsgenomgångar sker på svenska.
Vikt kommer även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.

Krav:
  • B-körkort i minst 2 år.
Meriterande
  • God körvana.
  • Körvana av lätt lastbil i Stockholm.


Om oss


Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Det tillämpas också drogtester vid start för tjänsten.

Intresserad?
Skicka in en ansökan redan idag!

Rekrytering sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare