Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Butiksmedarbetare sökes till yrkesbutiker i Stockholmsområdet

Ansök nu
Om tjänsten

Vi på Storesupport erhåller personal till välkända butikskedjor inom bygg- och yrkesbutiker samt dagligvaruhandeln, vid akut och planerat behov. Som medarbetare har en viktig roll i vårt team där du stöttar våra kunder som exempelvis Plantagen, Beijer och Malmbergs Elektriska m.fl. i hela Stockholmsområdet med omnejd. Det finns chans till fasta scheman på samma butik under olika perioder.

Dina arbetsuppgifter som butiksmedarbetare inom bygghandeln består bland annat av:
  • Varuplock
  • Kassaarbete
  • Kundservice
  • Inventering
Dina arbetstider varierar och styrs av de bokningar som kommer in från våra kunder, därför ställs det höga krav på din flexibilitet.

Vad erbjuder vi dig?
  • Välbetald, trygg anställning
  • Fartfyllt, omväxlande och utvecklande arbete
  • Unika utbildningar inom branschen
  • Möjlighet till framtida anställning i våra kunders butiker
Personliga egenskaper

Som butiksmedarbetare är du Storesupports ansikte utåt i butikerna du arbetar i. Du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga och finner dig snabbt i din roll. Du har god känsla för service och kundbemötande och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete i butik eller tidigare arbete från byggbranschen eller annat hantverksyrke. Truckkort är meriterande men inget krav.

Anställningsform

Du arbetar minst 25 timmar i veckan. Dina arbetstider varierar och styrs av de bokningar som kommer in från våra kunder, därför ställs det höga krav på din flexibilitet. Arbetstiderna hos våra kunder inom yrkesbutiker är främst, måndag-fredag, kl 7-16. Du kommer vara anställd hos Storesupport men arbeta för vår kund.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Job&Talent, en världsledande marknadsplats för jobb, med huvudkontor i Madrid och verksamhet i Sverige, Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare