Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Butikschef till Hansen Groups nya butik

Ansök nu
Dina ansvarsområden

Som butikschef kommer du att vara en del av planeringen i vår expansion och utveckling. Ditt arbete kommer inledningsvis att fokusera på utformningen och upprättandet av den nya butiken. Du kommer att arbeta nära vårt team för att säkerställa att butikens layout, produktutställningar och atmosfär speglar vår varumärkesidentitet på bästa sätt. Ditt sinne för ordning och reda samt planeringsförmåga kommer att vara avgörande för att butiken ska bli en trivsam och effektiv plats för både kunder och anställda.

Dina kvalifikationer

Vi letar efter en ledare med starkt driv och en coachande stil. Du bör ha en bevisad förmåga att inspirera ditt team och främja en försäljningskultur som uppmuntrar till merförsäljning och kundrelationer. Du har tidigare erfarenhet av att framgångsrikt leda butiksteam och har en förmåga att identifiera och utveckla individuella styrkor.

Dina egenskaper

Du är en kommunikativ och engagerad ledare som är intresserad av motorsport och den marina världen. Din entreprenörs anda gör att du är redo att ta dig an utmaningarna med att bygga upp något nytt och innovativt. Du är självgående och har en öppenhet för nya idéer, samtidigt som du har förmågan att föra fram dina egna visioner på ett övertygande sätt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara med från start i skapandet av något unikt. Du kommer att ha en nyckelroll i utformningen av butiken och möjligheten att påverka vår framtid. Vi tror på att investera i våra medarbetare och kommer att stödja din utveckling och tillväxt inom företaget.


Ansökan
Är detta rätt utmaning för dig?

Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt ök.
För frågor kontakta Jakob Hemvik, jakob.hemvik@storesupport.se, 070-794 99 50.

Du blir anställd av Hansen Group som i denna rekrytering samarbetar med Storesupport.Om oss

Hansen Group är ett väletablerat familjeföretag sedan 1966 som drivs av tredje generationen med en stark närvaro inom amerikanska bildelar, motorsport och det marina segmentet. Våra olika affärsområden har byggt upp en gedigen kundbas och ett rykte som kvalitetsleverantör. Under slutet av 2023 planerar vi att ta ytterligare steg framåt genom att öppna en helt ny butik med ett nytänkande koncept. Denna butik kommer vara ett showroom för våra produkter och leverantörer samt där våra kunder kan få expertis hjälp med deras frågor.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Job&Talent, en världsledande marknadsplats för jobb, med huvudkontor i Madrid och verksamhet i Sverige, Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare