Hoppa till innehåll
Vi söker nu en hungrig säljare till våra tidningar och sajter som är Sveriges ledande för bygg och stadsutveckling, infrastruktur och energi- och industrisektorn. Som säljare hos oss är din viktigaste egenskap att du är driven, streetsmart och är beredd att jobba hårt för att nå upp till ditt mål och se till att du får en hög månadslön.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll som säljare hos oss på Stordåhd Kommunikation AB. Du får arbeta med några av marknadens hetaste tidningar och sajter. Vi erbjuder mycket förmånliga lönevillkor där en vass säljare har goda möjligheter till hög inkomst. Lönen består av en fast grundlön plus en generös provisionsdel och bonusar. Lägg till stora utvecklingsmöjligheter att internt gå vidare inom bolaget och en härlig arbetsmiljö centralt i Stockholm!

Stordåhd Kommunikation AB arbetar i första hand med text- och bildkommunikation genom såväl print som digitala och sociala media.

Tidningarna kan du läsa via print eller som e-tidning i din dator, läsplatta eller mobil. Fem gånger i veckan kommer också våra digitala nyhetsbrev som är kopplade till varje tidnings webb-sida. Vi intervjuar branschens profiler, lyfter mässor, branschens seminarier och konferenser, skriver djuplodande artiklar om branschfrågor, lyfter nya byggprojekt och rapporterar om de hetaste nyheterna. Branschföretagens behov av att kommunicera, att varumärkesbygga och skapa kontakt med läsarna för de produkter och tjänster som de erbjuder marknaden är gigantiskt.

Vi på Stordåhd Kommunikation AB är ca 20 anställda och sitter centralt i lokaler på Sveavägen 159.
Företaget har funnits i tolv år och har AAA-certifiering (Högsta kreditvärdighet).

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss arbetar du med telefonen som ditt främsta verktyg. Du kommer att arbeta både med redan befintliga och nya kunder. I rollen som säljare ingår du i bolaget på Sveavägen och med ditt entreprenörsmässiga jag kommer du att delta i att driva bolagets utveckling och gärna medverka med dina idéer för att skapa bolagets tillväxt! Du arbetar dagligen mot mål som belönas med allt från fina priser och aktiviteter till bonusar. Du kommer att ingå i ett fokuserat och drivet säljteam.

Din profil
Du gillar att prata med kunder och att skapa affärer. Du är medveten om att det krävs ett stort tålamod, ett hårt jobb och att du aldrig är bättre än ditt senaste sälj. För rollen som säljare hos oss ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av framgångsrik försäljning via telefon, alternativt ett stort intresse för att lära dig sälj och att göra affärer.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Niklas Dahlgren på 073-7082254 alt. niklas.dahlgren@storkom.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Start: Enligt ök
Plats: Stockholm
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdatum: 26/6-23. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare så skicka in ansökan så fort som möjligt.

We bring projects to stories!
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (16 dagar kvar)

Liknande jobb