Hoppa till innehåll
Stockholms Karosslack AB logotyp

Skadetekniker / Bilplåtslagare

Vi söker efter en bilplåtslagare/skadereparatör för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. I arbetet får du möjlighet att arbeta med olika sorters plåtskador och reparation av kaross, riktbänk-arbeten, reparationsarbeten men också diverse glasarbeten. Meriterande är om du även har teknisk kunskap inom diagnos, felsökning, kalibreringar mm. Vi arbetar med de flesta förekommande bilmärken.

Du är noggrann och ansvarstagande med tålamod och sinne för form. Arbetet är självständigt, men vi ser gärna att du är en bra lagspelare, är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Krav:
  • B-körkort.
  • Minst 3 års erfarenhet av skadereparationer.
  • Svenska eller Engelska i tal och skrift.
  • Datakunskaper är meriterande.

Vi erbjuder:
  • Fast lön, även möjlighet till prestationsbaserad bonus.
  • Friskvårdsbidrag
  • Flexibelt schema, arbetstider kan anpassas vid behov.
Tjänsten ska tillsättas omgående, vi har kollektivavtal och lön sätts enl ö.k. Tjänsten är på heltid och 6 månaders provanställning tillämpas.

Kontakt:
Skicka CV och gärna lite information om dig själv till niclas.lidvall@karosslack.se
Välkommen med ansökan.
Mer info
Kontaktperson
Niclas Lidvall
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stockholms Karosslack är ett bilskadecenter som ligger i Västberga industriområde Här har vi reparerat bilskador sedan 1981, men vi startades redan 1978. Vi är ett familjärt företag och har alltid levererat hög kvalitet som bidragit till att vi har en hög kundnöjdhet och ett gott rykte.

Liknande jobb