Hoppa till innehåll
Tjänstebeskrivning
Tjänsten omfattar både print- och digital försäljning.

För att lyckas i en KAM-roll på Adsales Group är du är en stark relationsbyggare och du gillar att träffa kunder i möten, mail och via telefon.
  • Du är en social person, målmedveten och ambitiös och vill hela tiden framåt för att slå våra säljmål.
  • Rollen ställer höga krav på starkt eget driv och att du är proaktiv och lösningsorienterad. Du är självgående, strukturerad och gillar att jobba i team.
  • Du är den naturliga kanalen mellan oss som säljansvariga och ett antal redaktioner med chef- och digitala redaktörer hos uppdragsgivare - därför är det viktigt att du har ett moget och ansvarstagande sätt.
  • Du ansvarar för hela säljprocessen och jobbar både med befintliga kunder som du löpande utvecklar, och du lägger även stor kraft på nykundsbearbetning. I tjänsten ingår eget ansvar för ett antal varumärken, inkl. budgetansvar, och du har stor möjlighet att påverka både dina arbetsdagar, din utveckling och din lön.
Vi erbjuder dig att jobba med några av marknadens absolut starkaste varumärken, i en utvecklande och stark företagskultur - med sälj i fokus, i en miljö med korta beslutsvägar och det i ett riktigt gott gäng.

Vi jobbar i högt tempo mot högt uppsatta mål, men glömmer heller inte bort att ha roligt under resans gång. Vi har en stark kollektiv gruppkänsla, är högpresterande, glada, kompetenta och prestigelösa, tävlar ofta med varandra mot gemensamma mål, men även mot varandra i individuella säljtävlingar.

Våra uppdragsgivare har högt ställda förväntningar på oss och det möter vi upp mot b l a genom att ha de skarpaste medarbetarna på plats.

Är du en av dem?

Tjänst: Key Account Manager, heltid 40 timmar i veckan
Förmåner: Kollektivavtal med bl.a. friskvårdsbidrag, arbetsverktyg som mobil och dator.
Plats: Wennergren Center, Sveavägen 166 i Stockholm
Tillträde: Enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan i dag då intervjuer sker löpande.
Till: info@adsales.se
Märk mailet: Ansökan KAM 2023

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adsales Group AB är ett säljbolag som idag jobbar med ett 40-tal olika varumärken från några av Sveriges största mediahus. Vi är ett starkt säljteam, alla med genuin kunskap om medieförsäljning i många olika kanaler. I vår portfölj ingår försäljning inom print och ett flertal digitala alternativ. Med anledning av kraftig tillväxt söker vi nu fler duktiga medarbetare för nya- och befintliga uppdrag. Du som söker får gärna ha ett par års erfarenhet av medieförsäljning. Personlig ambition och lämplighet väger dock mycket tungt i vårt urval. Vi erbjuder dig möjligheter till utveckling inom försäljning och även goda karriärmöjligheter inom företaget.

Liknande jobb