Statist - Extrajobb. Sprid Kärlek - Itv söker medverkade till en rolig inspelning för...

Statist - Extrajobb. Sprid Kärlek - Itv söker medverkade till en rolig inspelning för...

KÄRLEKSBOMBA NÅGON DU ÄLSKAR!

Finns det någon som du känner lite extra för? Eller någon av dina nära som behöver lite extra kärlek? Det kan vara en partner, en kompis, en mamma, en pappa, mor och farföräldrar! Vi på ITV spelar in en dokumentärserie under våren som handlar om kärlek och nu letar vi frivilliga till en av våra inspelningar. Tanken är att ena personen ska få ha hörlurar på sig och i hörlurarna så hör personen någon berättar något fint om hen, och efter det så dyker den personen upp. Det kommer bli en fin inspelningsdag fylld med kärlek och skratt. Ta chansen att berätta för någon hur du känner på ett lite annorlunda sätt. Va med och kärleksbomba!

PS! Skriv gärna vem ni skulle vilja kärleksbomba och varför!

Inspelningsplats: Stockholm
När: 29 April (dagtid) Dag och tid kan ändras...

Yrkeskategori: Statist, deltid.
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Statister, Stockholms län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: https://www.statist.se/jobs/sprid-karlek-itv-soker-medverkade-till-en-rolig-inspelning-for-dokumentarserie?scrollTo=true&&r=130#85263
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje månad! Här letar rollsättare, produktionsbolag och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.