Statist - Extrajobb. Efterlysning: Du med god erfarenhet av din läkare, Lön: 999 kr

Statist - Extrajobb. Efterlysning: Du med god erfarenhet av din läkare, Lön: 999 kr

Har du en positiv erfarenhet av en läkare, och vill berätta det i film? Vi söker efter äkta berättelser med människor som kan ge korta vittnesmål om en läkarkontakt/möte som betytt mycket och gett avtryck för livet. Det kan vara din personliga läkare eller en läkare du kommit i kontakt med för en anhörig. Du filmas under en dag där du tittar in i kameran och berättar din story, vad läkaren har gjort för dig och vad det betytt för dig. Resultatet blir en ca 30 sekunder långt videoklipp för sociala medier. Bifoga en kort beskrivning av din positiva erfarenhet/story med din eller din anhörigas läkare. Inspelning sker i Stockholm i oktober/november månad.

Yrkeskategori: Statist, deltid.
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Statister, Stockholms län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: https://www.statist.se/jobs/efterlysning-du-med-god-erfarenhet-av-din-lakare?&r=131
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia, Statist
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje månad! Här letar rollsättare, produktionsbolag och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.