Modell - Extrajobb. Tjejmodell till Zoovillage.com produktbilder 🎞

Modell - Extrajobb. Tjejmodell till Zoovillage.com produktbilder 🎞

Zoovillage Àr e-handel som sÀljer klÀder frÄn vÀlkÀnda svenska och internationella varumÀrken. Vi Àr ett Stockholmsbaserat företag som producerar mycket produktbilder och Àr dÀrför i behov av flera tjejmodeller. Vi producerar Àven egna kampanjbilder, men detta avser endast 10% av tjÀnsten.

Vi arbetar mÄndag-fredag mellan kl 8.00-17.00 pÄ lagret i centrala Stockholm. Vi ser att du kan arbeta under dessa arbetstider. Detta Àr en behovsanstÀllning mot timlön.

Vi söker dig som vill arbeta lÄngsiktigt med oss. Vi har som mest behov vid sÀsongsstarterna dÄ de nya kollektionerna kommer in, dÄ kan vi boka upp vÄra modeller upp till 3 dagar i veckan. Vi ser att du arbetar flitigt i team med vÄr fotograf och teamledare. Vi vÀrderar högt en person med positiv energi och Àr pÄlitlig i frÄgan om att komma i tid vid bokade tillfÀllen.

Vi söker dig som bÀr storlekarna/mÄtten:
  • Överdelar XS/34
  • Jeans/byxor:W27/L32 alternativt XS/34
  • Vi ser att du Ă€r minst 170 cm lĂ„ng
Vi ser helst att du har en hÀlsosam och proportionerlig kropp dÀr de flesta plagg sitter bra, vi Àr vÀldigt mÄna om att framstÀlla produktens faktiska passform och utseende. Vi önskar inte allt för mycket synliga tatueringar.

NÀr vi plÄtar dig sÄ ser vi gÀrna att du har en naturlig make up, utslÀppt hÄr och vÀlvÄrdade naglar.

Förutom produktbilder sÄ kommer vi Àven producera en del kampanjbilder som vi sedan anvÀnder i vÄra digitala kanaler i marknadsföringssyfte. Vi beskÀr produktbilderna sÄ att ditt ansikte inte syns, dÀremot varierar detta pÄ vÄra kampanjbilder. DÀrför Àr det bra om du inte arbetar mot en agentur.

I din ansökan önskar vi att du skickar oss ditt CV, personligt brev, dina storlekar och bilder pÄ helkropp samt ansikte. Vi kommer att kontakta dig vid intresse för intervju och provfotografering.

Yrkeskategori: Modell, deltid.
LĂ€n: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skÄdespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Modell, Stockholms lÀn

Dela gÀrna annonsen!

LÀs mer hÀr: http://www.modell.se/jobs/81248-Tjejmodell-till-Zoovillage-com-produktbilder?&r=131
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anstÀllning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skĂ„despelare, artister, modeller, sĂ„ngare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje mĂ„nad! HĂ€r letar rollsĂ€ttare, produktionsbolag och reklambyrĂ„er varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.