😊 Utbildning - Extrajobb. Avancerad kurs i filmskĂ„despeleri

😊 Utbildning - Extrajobb. Avancerad kurs i filmskĂ„despeleri

En intensiv helg med filminspelning för skÄdespelare.

Pris 3400 kr.

I den hÀr kursen arbetar vi med scener, frÄn förberedelser och repetition till inspelning. Fokuset under kursen kommer att vara pÄ inspelning framför kameran. Vi arbetar med att du ska kÀnna dig sÀker och naturlig framför kameran och att du gör största möjliga intryck framför kameran.

Under kursen kommer du att fÄ kÀnna pÄ och trÀna pÄ att spela in scener med samma förutsÀttningar som du kommer att möta som filmskÄdespelare pÄ inspelningar för film och TV-serier i Sverige och utomlands.

Kursen vÀnder sig till dig som vill arbeta framför kameran som filmskÄdespelare. Du bör ha en viss erfarenhet av filmskÄdespeleri, som t ex vÄr intensivkurs i filmskÄdespeleri. Kursen Àr ocksÄ lÀmplig för de som vill gÄ djupare i Method Acting som Àr en av de tekniker som vi anvÀnder i vÄra kurser för filmskÄdespelare.

Det gÄr Àven att ta den hÀr kursen flera gÄnger om man vill ha mer erfarenhet och trÀning framför kameran. Scenerna specialanpassas dÄ till dina behov och förutsÀttningar sÄ att du kan ta nÀsta steg i din utveckling som filmskÄdespelare.

Vid kursens slut fÄr du rÄmaterialet frÄn filmningarna.

Kursen hÄlls i vÄr studio vid Hötorget i Stockholm.

Yrkeskategori: Utbildning, deltid.
LĂ€n: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skÄdespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Utbildning, Stockholms lÀn

Dela gÀrna annonsen!

LÀs mer hÀr: https://www.statist.se/jobs/avancerad-kurs-i-filmskadespeleri-2019-12?scrollTo=true&&r=130#91347
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anstÀllning Deltid, Projekt- / VisstidsanstÀlld
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skĂ„despelare, artister, modeller, sĂ„ngare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje mĂ„nad! HĂ€r letar rollsĂ€ttare, produktionsbolag och reklambyrĂ„er varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.