👍 Statist - Extrajobb. Kvinnor och mĂ€n 23-30 Ă„r sökes för bildbyrĂ„ fotografering 29 Agusuti, Lön:...

👍 Statist - Extrajobb. Kvinnor och mĂ€n 23-30 Ă„r sökes för bildbyrĂ„ fotografering 29 Agusuti, Lön:...

Kvinnor och mÀn i Älderarna 23-30 Är sökes för bildbyrÄ fotografering den 29/8 kl 18:00-22:00 . Temat för denna fotografering Àr kompisar som har middag och hÀnger pÄ en takterass i stan.

Lön: 999kr + bilder och fika
Location: centrala Stockholm

BildbyrÄn jobbar stÀndigt med att uppdatera sin bildbank med relevant och modernt material som speglar hela samhÀllet. Bilderna sÀljs som royaltyfria bilder till professionella kreatörer för anvÀndning inom reklam, information och övrig media (sÄ som annonser, broschyrer, pr och annan företagskommunikation). Bilderna fÄr anvÀndas fritt efter försÀljning men inte pÄ ett sÀtt som Àr krÀnkande för modellerna eller för bildbyrÄns varumÀrke.

Yrkeskategori: Statist, deltid.
LĂ€n: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skÄdespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Statister, Stockholms lÀn

Dela gÀrna annonsen!

LÀs mer hÀr: https://www.statist.se/jobs/kvinnor-och-man-ar-sokes-for-bildbyra-fotografering-agusuti?scrollTo=true&&r=130#88471
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Statist
Typ av anstÀllning Deltid, Extrajobb, Projekt- / VisstidsanstÀlld
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag 17 sept 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skĂ„despelare, artister, modeller, sĂ„ngare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje mĂ„nad! HĂ€r letar rollsĂ€ttare, produktionsbolag och reklambyrĂ„er varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.