😊 SkĂ„despelare - Extrajobb. Ung musikalisk kille till drama/musikal film

😊 SkĂ„despelare - Extrajobb. Ung musikalisk kille till drama/musikal film

Vi söker nu en ung musikalisk kille som huvudroll till en kortfilm (genre: drama och musikal) pÄ 10 minuter.

I kortfilmen finns en musikvideo, och vi kommer att spela in en lÄt med dig som artist som Àven kommer att publiceras pÄ t.ex. Spotify, Apple Music o.s.v.. Rollen Àr ganska emotionellt krÀvande dÄ du kommer att spela en deprimerad kille i 20-ÄrsÄldern, sÄ meriterande Àr om du har tidigare erfarenhet av starkt emotionella dramaroller och t.ex. kan lÄtsasgrÄta. Det finns Àven nÄgra scener som har mycket dialog som du kommer att behöva memorera innan inspelning sÄ att du kan dessa felfritt med bra flyt, sÄ meriterande Àr det om du har tidigare erfarenhet av mer komplicerade dialogscener. Vidare Àr det Àven meriterande om du kan sjunga och spela nÄgot instrument. P.g.a. hur komplicerad och krÀvande rollen Àr kommer den att sitta mycket bra pÄ CV:t.

Inspelning sker i mars och inspelningstiden Àr totalt cirka 7 heldagar. Filmen kommer att premiÀrvisas pÄ en riktig biograf under en kvÀll i juni 2020.

De som blir aktuella för casting, som sker via selftape alternativt audition, kommer att kontaktas med vidare information om filmen.

Lön efter förhandling samt (om sÄ önskas) kan en bit av filmen ges som showreel.

Yrkeskategori: SkÄdespelare, deltid.
LĂ€n: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skÄdespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:SkÄdespelare, Stockholms lÀn

Dela gÀrna annonsen!

LÀs mer hÀr: http://www.skadespelare.se/jobs/ung-musikalisk-kille-till-dramamusikal-film?scrollTo=true&&r=130#91033
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anstÀllning Deltid, Projekt- / VisstidsanstÀlld
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skĂ„despelare, artister, modeller, sĂ„ngare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje mĂ„nad! HĂ€r letar rollsĂ€ttare, produktionsbolag och reklambyrĂ„er varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.