👍 Modell - Extrajobb. People-modell med frĂ€knar 👍, Lön: 1 500 kr

👍 Modell - Extrajobb. People-modell med frĂ€knar 👍, Lön: 1 500 kr

I vÄr drar ett större varumÀrke igÄng en kampanj för att uppmÀrksamma och omfamna frÄgan om mÀns skÀgg. Alla killar har nÄgon typ av skÀggvÀxt. Men lÄngt ifrÄn alla kan fÄ till ett avspÀnt tredagarsstubb och Ànnu fÀrre kan spara ihop till ett heltÀckande pondusskÀgg. De flesta har spridda skurar eller gles ansiktsbehÄring och kan med lite möda fÄ till en tapper mustasch eller lite stubb pÄ kinderna. Det Àr med andra ord inte sÄ lÀtt för alla killar nu med den skÀggbejakande norm som rÄder. Vi vill genom denna kampanj guida mÀn i en rimlig riktning genom att bryta skÀggnormen och visa pÄ möjligheterna utifrÄn förutsÀttningarna. Inget skÀgg suger, de duger!

Vi söker nu 1 kille mellan 18-35 Är som gÀrna har dem dÀr charmiga frÀknarna till kampanjplÄtning.

KampanjplÄtningen kommer att Àga rum under en heldag i slutet av april i Stockholm och innefatta bÄde stillbild och rörlig bild. Arvode: 1500 kr.

Skicka ansökan senast den 18 april med ansiktsbild framifrÄn och frÄn bÄda sidorna. Vi kommer att kontakta utvalda i slutet av vecka 19 för mer info.

Bilder och film kommer att anvÀndas för publicitet i media, i sociala medier och i varumÀrkets egna kanaler.

Yrkeskategori: Modell, deltid.
LĂ€n: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skÄdespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Modell, Stockholms lÀn

Dela gÀrna annonsen!

LÀs mer hÀr: http://www.modell.se/jobs/peoplemodell-med-fraknar?&r=131
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anstÀllning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag 19 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skĂ„despelare, artister, modeller, sĂ„ngare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje mĂ„nad! HĂ€r letar rollsĂ€ttare, produktionsbolag och reklambyrĂ„er varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.