Underhållstekniker till ASSA ABLOY

Underhållstekniker till ASSA ABLOY

Med cirka 14 000 anställda över hela världen är ASSA ABLOY Entrance Systems en ledande leverantör av automatiska entrélösningar och tjänster till kunder i över 120 länder. I utbudet av tjänster ingår akutservice, serviceavtal och/eller modernisering och uppgradering av automatiska dörrar. Nu söker ASSA ABLOY Pedestrian Door Solutions underhållstekniker till norra Stockholm.

Arbetsuppgifter
I rollen som underhållstekniker hos oss ansvarar du för att förebygga, genomföra underhåll och säkerställa funktionen av våra kunders kontrakterade produkter enligt ASSA ABLOYS säkerhetskrav. Utöver detta kommer du även att erbjuda kunderna förbättringar och moderniseringar på avtalade produkter och i samråd med din närmsta servicechef tar ni fram bästa möjliga lösningar för kunden och presenterar dem. Allt för att våra kunder ska få maximal service och dra nytta av de högklassiga lösningarna.

Tjänsten innefattar också vissa administrativa inslag där du t.ex. utför dokumentation. I arbetet ingår servicebil, du utgår hemifrån och har betald restid hem. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 07:00 - 15:30.

Din profil
För att passa i tjänsten som underhållstekniker har du en teknisk bakgrund och vi tror att du har gymnasieutbildning inom el, mekanik eller teknik. Alternativt att du har en likvärdig eller relevant eftergymnasial yrkesutbildning inom området. Har du dessutom erfarenhet av arbete med hydraulik och ridåvärmare är det mycket meriterande. Vidare behärskar du svenska obehindrat i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Som person är du prestigelös, noggrann och plikttrogen med hög arbetsmoral. Du sätter stolthet i ett väl utfört arbete och tar ansvar för det. Vidare är du driven samt effektiv och har en god förmåga att prioritera din tid och insats. Är du dessutom en glad, positiv och tekniskt intresserad person så kommer du att passa bra in i ASSA ABLOYS gäng.

Vi erbjuder
Som anställd på ASSA ABLOY har du ett starkt stöd för att uppnå dina ambitioner och fortsätta växa genom att ta dig an utmanande uppgifter, genom goda utvecklingsmöjligheter, en säker och sund arbetsmiljö och delegerade ansvarsområden. Detta är en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Kollektivavtal finns.

Vid denna rekrytering samarbetar ASSA ABLOY med Starfinder och ansvarig rekryterare är Malin Dunder. Vid eventuella frågor vänligen kontakta: malin.dunder@starfinder.se eller telefon 0767776762.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Malin Dunder
Telefon 0767776762
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starfinder är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunniga och seniora rekryteringskonsulter som tillsammans har över 40 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Starfinder är baserade i Stockholm och har erfarenhet av rekrytering och bemanning på alla nivåer, både tjänstemän och kollektivarbetare. Vi har god vana av att samarbeta med både lokala och internationella aktörer.

Vår passion är att hjälpa företag och människor att mötas och uppnå nya nivåer tillsammans, därför har vi valt att jobba med rekrytering. Vårt uppdrag är att erbjuda utveckling och trygghet för våra medarbetare samt leveranssäkerhet, hög servicegrad och långsiktighet till våra kunder.

Vi på Starfinder är glada och stolta över att vara specialister inom sex olika affärsområden:
  • Administration, kundservice och HR
  • Teknik och eftermarknad
  • Executive och specialister
  • Ekonomi, finans och försäkring
  • Marknad och försäljning
  • Lager och logistik
Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

www.starfinder.se