Junior mekaniker till auktoriserad verkstad i Kungsängen

Junior mekaniker till auktoriserad verkstad i Kungsängen

Är du utbildad fordonstekniker och/eller har ett intresse för bilar? Då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta hos en professionell och auktoriserad bilverkstad med moderna lokaler och verktyg. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att byta däck på personbilar hos en av våra kunder i Kungsängen. Det kommer även innebära att köra in och ut bilar från verkstaden samt hämta och lämna däck på lagret. Efter uppdraget finns goda chanser till förlängning samt möjligheter att påbörja sin karriär som mekaniker.

Din profil
För att lyckas i den här rollen krävs det att du är arbetsvillig och tekniskt skicklig. Det här är ett jobb för dig som är självgående och som har ett trevligt bemötande gentemot kollegor.

Krav för att du ska vara aktuell för tjänsten är B-körkort och en god fysik. Har du erfarenhet av att skifta däck sen innan är detta väldigt meriterande. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag till fredag.

Detta är en tjänst på heltid, med start till våren. Uppdraget kommer att pågå ett par månader med goda chanser till förlängning. Du kommer jobba som uthyrd konsult och få en anställning hos Starfinder samt en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig i ditt arbete.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Linnea Stuxberg, 076-009 65 02 samt Nils af Petersens, 076-009 77 46. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linnea Stuxberg
Telefon 0760096502
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starfinder är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunniga och seniora rekryteringskonsulter som tillsammans har över 40 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Starfinder är baserade i Stockholm och har erfarenhet av rekrytering och bemanning på alla nivåer, både tjänstemän och kollektivarbetare. Vi har god vana av att samarbeta med både lokala och internationella aktörer.

Vår passion är att hjälpa företag och människor att mötas och uppnå nya nivåer tillsammans, därför har vi valt att jobba med rekrytering. Vårt uppdrag är att erbjuda utveckling och trygghet för våra medarbetare samt leveranssäkerhet, hög servicegrad och långsiktighet till våra kunder.

Vi på Starfinder är glada och stolta över att vara specialister inom sex olika affärsområden:
  • Administration, kundservice och HR
  • Teknik och eftermarknad
  • Executive och specialister
  • Ekonomi, finans och försäkring
  • Marknad och försäljning
  • Lager och logistik
Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

www.starfinder.se