Junior mekaniker till auktoriserad bilverkstad i norra Stockholm

Junior mekaniker till auktoriserad bilverkstad i norra Stockholm

Är du utbildad fordonstekniker och är i början av din karriär?

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som brinner för teknik, mekanik och bilar, samt vill utvecklas i din roll som tekniker. Du kommer att arbeta hos en auktoriserad märkesverkstad med ett team av flera duktiga tekniker. Arbetet består av att utföra liten och stor service, olika typer av reparationer, felsökningar samt förebyggande underhåll på personbilar. Det innebär också installation av extrautrustning och tillbehör. Du kommer att jobba på en anläggning i norra Stockholm.

Din profil
Vi ser att du som söker har en fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning.

Som junior mekaniker kommer du så småningom bli självständig genom företagets gedigna introduktion. Vidare har du god dator- och systemvana samt B-körkort. Som person är du social och har lätt att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du behärskar svenska i tal och skrift. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Arbetstiderna är förlagda under dagtid måndag-fredag.

I denna rekrytering får du en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig till en framgångsrik karriär. Det finns stora möjligheter att få en anställning direkt hos kund. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Nils af Petersens, 076-009 77 46 samt Linnea Stuxberg, 076-009 65 02. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linnea Stuxberg
Telefon 0760096502
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 feb 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Starfinder är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunniga och seniora rekryteringskonsulter som tillsammans har över 40 års erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Starfinder är baserade i Stockholm och har erfarenhet av rekrytering och bemanning på alla nivåer, både tjänstemän och kollektivarbetare. Vi har god vana av att samarbeta med både lokala och internationella aktörer.

Vår passion är att hjälpa företag och människor att mötas och uppnå nya nivåer tillsammans, därför har vi valt att jobba med rekrytering. Vårt uppdrag är att erbjuda utveckling och trygghet för våra medarbetare samt leveranssäkerhet, hög servicegrad och långsiktighet till våra kunder.

Vi på Starfinder är glada och stolta över att vara specialister inom sex olika affärsområden:
  • Administration, kundservice och HR
  • Teknik och eftermarknad
  • Executive och specialister
  • Ekonomi, finans och försäkring
  • Marknad och försäljning
  • Lager och logistik
Starfinder har kollektivavtal och är medlemmar i Svenskt Näringsliv och Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

www.starfinder.se