Hoppa till innehåll
Bli en del av ett ledande företag inom momentteknologi och verktyg.

Stahlwille Nordic A/S är representerade i över 100 länder med över 600 anställda. Företaget grundades i Tyskland, där de tre produktionsanläggningarna fortfarande är belägna idag. 55 procent av produktionen exporteras till över 90 länder. Försäljningen sker främst genom grossister och distributörer.

Stahlwille Nordic A/S söker en Teknisk Account Manager i Stockholm för att stärka den svenska delen av verksamheten. Som Teknisk Account Manager ansvarar du för att driva och utveckla relationer till företagets nyckelkunder i Stockholm. Du blir en del av en nordisk organisation och ett starkt professionellt team som kommer att göra allt för att ni tillsammans får ett bra samarbete. Med dina starka färdigheter inom Account Management är du med och identifierar och utvecklar nya affärsmöjligheter hos nyckelkunder, tar fram erbjudanden och kontrakt samt säkerställer effektiv hantering av kundförfrågningar och beställningar.

Stahlwille Nordic A/S, som är ett dotterbolag, drivs från kontoret i Danmark för att utveckla potentialen på den nordiska marknaden. Kvalitet är av största betydelse för Stahlwille, vilket innebär att produktionen har behållits i Tyskland för att kunna uppfylla de höga kvalitetskraven och dra nytta av den kunskap och produktionserfarenhet som har ackumulerats inom företaget.

I samband med att Stahlwille Nordic A/S visar en stor hög tvåsiffrig tillväxt och samtidigt som de tar över ansvaret för nya marknader, har det uppstått ett behov av att stärka den svenska verksamheten med en Teknisk Account Manager.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
  • Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter hos nyckelkunder
  • Bygga och upprätthålla starka relationer till kunderna
  • Utarbeta offerter och kontrakt som uppfyller kundens behov och säkerställer lönsam tillväxt för företaget
  • Säkerställa effektiv hantering av kundförfrågningar och beställningar
  • Supportera företagets säljare med priser, offerter, reklamationer etc.
  • Genomföra kundbesök
Det är fördelaktigt om du kan dokumentera goda försäljningsresultat. Det är avgörande att du är en stark relationsbyggare och har förmågan att kommunicera effektivt på olika nivåer i organisationen. Du har god översikt över företagets sortiment och kunder för att kunna ge bästa möjliga service. Om du är kreativ, idérik och har en hög drivkraft som uttrycks genom behovet av att göra saker smartare och bättre, finns det utrymme och möjlighet till medinflytande och optimerande åtgärder.

Rekryteringsprocessen utförs i samarbete med konsultföretaget Compass Human Resources Group. Om du vill veta mer om tjänsten innan du skickar din ansökan är du välkommen att kontakta konsult Magnus Wedel på tel. +45 51 60 72 83. Skicka din ansökan och CV så snart som möjligt om du är intresserad. Ansökningar kommer att behandlas löpande. Observera att alla förfrågningar kommer att behandlas konfidentiellt och vi kommer att svara på den e-postadress från vilken du skickar ditt CV. Ansökningar kommer att granskas allt eftersom de kommer in.

Deadline: Så snart som möjligt
Arbetsplats: Stockholm
Referens: 2319.041
Företag: Stahlwille
Mer info
Kontaktperson
Magnus Wedel
Telefon
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 apr. 2023 (3 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare