Är du en Analytiker med tidigare erfarenhet av- och intresse för att hantera och analysera stora mängder data? Motiveras du av möjligheten att ta nästa steg i din karriär där du får arbeta i en verksamhetskritisk roll och vara med och påverka? Är du dessutom en fena på Excel och har ett sinne för struktur, administration, ordning och reda? 

Missa inte möjligheten att bli del av ett företag som ligger långt i framkant och där du blir en del av visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi.

Om tjänsten
I rollen som Analytiker ingår ett övergripande ansvar för att arbeta med hantering av stora mängder data och informationsflöden samt ansvara för compliance och myndighetsrapportering med fokus på hållbart bränsle. Analytikern ansvarar för kontrollsystemet för hållbart bränsle och i rollen som koordinator agerar du kontaktperson för uppföljning både internt samt externt. Rollen tillhör avdelningen för lagerredovisning där du tillsammans med sex kollegor driver och utvecklar funktionen vidare.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:
  • Ansvara för att dokumentation, kontroller, processer finns på plats inom området för att underlätta förnyande av Hållbarhetsbesked.
  • Medverka vid koordinering, insamling av data, kvalitetssäkring och rapportering av Hållbarhetsrapportering till Energimyndigheten.
  • På eget initiativ genomföra förbättringar av St1s processer kring uppföljning/rapportering av biodrivmedel.
  • Koordinera/delta i insamling av uppgifter och grunddata från ansvariga inom koncernen.
  • Arbeta med koordinering med andra delar av bolaget gällande Hållbarhet och ledningssystem.
  • Utforma och regelbundet producera relevant och tydlig information om Co2-reducering, ursprungsinformation mm internt och externt
  • Tillsammans med produktspecialister hålla sig uppdaterad samt uppdatera andra inom området Hållbara drivmedel.

Rollen utgår från St1:s trevliga kontor i Bromma och rapporterar till Chef Lagerredovisning.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en akademisk utbildning inom för tjänsten relevant område, alternativt har du skaffat dig motsvarande erfarenhet genom arbete. Du är i början av din karriär och har något eller några års erfarenhet från en liknande roll där du hanterat och analyserat stora mängder data och information. Då rollen innebär en stor del administration och dokumentation är det viktigt att du uppskattar den typen av uppgifter. Vidare vill vi att du har goda kunskaper och intresse för att arbeta i Excel och en generell systemkompetens med vilja att vara med och bidra till förbättrings- och effektiviseringsarbete. Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är analytisk och som är noggrann och levererar hög kvalité i ditt arbete. Du drivs och motiveras av eget ansvar och är duktig på att prioritera rätt för att uppnå tydliga deadlines. För att vara framgångsrik i rollen är du kommunikativ och kommer gärna med förslag på hur företaget och avdelningen kan förbättra och effektivisera arbetsmetoder. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett serviceinriktat och ödmjukt sätt.  

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar St1 med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427 Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Analytiker, dokumentation, statistik, system, BI, informationsflöde
 
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.st1.se
Sista ansökningsdag 21 mars 2023 (47 dagar kvar)