Hoppa till innehåll
Spencer Stuart söker nu en Finance Manager Nordics som ska ansvara för finansiell rapportering för verksamheterna i Sverige, Norge och Danmark.

Vi söker dig som är trygg inom redovisning, analytiskt lagd, framåtlutad och redo för nästa steg i karriären! Du kommer att tillhöra ett professionellt team där alla bidrar till ett härligt arbetsklimat.

Om rollen
I rollen som Finance Manager Nordics kommer du att ansvara för redovisning, finansiell rapportering och fungera som en affärspartner till de lokala kontorscheferna i Sverige, Norge och Danmark.

Här erbjuds du ett varierat arbete och nedan följer exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:
 
  • Ansvara för, och granska, finansiell planering, analys, rapporter och strategier
  • Ansvara för hela flödet inom redovisning - från ax till limpa
  • Agera huvudkontakt och kontaktperson för lokal ledning
  • Sparringpartner för kontorschefer i planering och skapandet av budget och prognos
  • Analysera och utmana övriga beslutsfattare och tillhandahålla önskvärd vägledning kring aktiviteter
  • Underhålla balansräkning
  • Samarbeta med det globala finanscentret i Polen
  • Vid behov delta i diverse finans- och kontorsrelaterade projekt eller uppdrag
     
Din bakgrund
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom redovisning och ca fem års arbetslivserfarenhet inom finansiell redovisning på ett internationellt företag.

Vi ser gärna att du kommer ifrån revisionsbyrå, management, finans eller advokatbyrå då det påminner mycket om vår verksamhet men det viktigaste är att du är van att arbeta i en snabbrörlig miljö. Har du erfarenhet inom IFRS och GAAP ses det som en stark fördel.

Som person ser vi att du är nyfiken, jordnära och självgående och du har stor uppmärksamhet på detaljer. Du har förmåga att arbeta under tidspress och ha täta deadlines i en professionell och snabb miljö.

Vidare ser vi att du är en ödmjuk person som har förmåga att proaktivt samarbeta med andra avdelningar, kollegor och kunder i en internationell miljö. Du behöver känna dig helt trygg i att kommunicera på både engelska och svenska i tal och skrift.

Om Spencer Stuart
Our client is one of the world’s leading privately owned executive search consulting firms. The company operates out of more than 70 offices in over 30 countries. They work with clients across various industries, from major multinationals to emerging companies to non-profit organizations. Spencer Stuart applies its extensive knowledge of industries, functions, and talent to advice clients and address their leadership requirements. For more information about Spencer Stuart, please visit www.spencerstuart.com

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Spencer Stuart med OnePartnerGroup Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och du kommer att ha din arbetsplats på Sveavägen 52.

Du kommer att rapportera till Sandra Honsell, Regional Finance Director EMEA som arbetar på Spencer Stuart i Zürich.

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Christina Stenbeck på christina.stenbeck@onepartnergroup.se eller Emelina Sjösten på emelina@sjosten@onepartnergroup.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningarna via mail med hänsyn till GDPR. Om du går vidare i processen kommer du att få genomföra två arbetspsykologiska tester för att vi ska kunna göra den bästa matchningen av kandidater.
Spencer Stuart (Scandinavia) AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
https://www.spencerstuart.com/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Örebro stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Umeå
Data & IT
Företagslogga
Strömstad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb