Projektadministratör - Stockholm

Projektadministratör - Stockholm

Om Soltech
Soltech Energy Solutions är ett helägt dotterbolag inom Soltech-koncernen, en av de största spelarna på den svenska solenergimarknaden. Soltech har både ambition och potential att vara ledande på den nordiska solenergimarknaden samt att vara bäst på att utveckla och sälja avancerade produkter och tjänster till många olika typer utav kunder inom fastighets, bygg- och energibranschen. Soltech-koncernen är noterad på Nasdaq First North Growth Market och har verksamhet i Sverige, Nederländerna, Spanien och Kina. Vi på B3 Personal ansvarar för denna rekrytering och alla frågor hänvisas till ansvarig rekryterare.
Om tjänsten
Som projektadministratör kommer du vara behjälplig och bidra till att effektivisera verksamheten genom att stödja medarbetarna och skapa struktur. Du behöver därför ha en god prioriteringsförmåga och vana av att arbeta med många uppgifter samtidigt. Du kommer arbeta i projektverktyget NEXT där du har en centralroll i att se till att rätt information kommuniceras från säljavdelningen till produktion. Kunduppgifter, projektplan och budget för olika kostnadsposter kommer vara några av de saker som du ansvarar för att de kommer in korrekt i systemet. Rollen är en heltidstjänst med placering i Västberga.
Vem är du?
Vi tror att du är en duktig kommunikatör som besitter god administrativ förmåga. Du gillar att hitta nya vägar för att effektivisera ditt och dina kollegors arbete. Du är duktig på att skapa strukturer och har en god förmåga att prioritera. Du gillar även att granska detaljer och att vara noggrann är naturligt för dig i ditt arbete. Förmodligen har du arbetat med administration tidigare eller kanske har du studerat något med inriktning administration. Som person är du glad och hjälpsam. Tidigare erfarenhet av arbete från bygg/entreprenadbranschen är meriterande men absolut inget krav i denna rekrytering.

  • Gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete eller utbildning med inriktning administration
  • Svenska i tal och skrift
Du erbjuds
  • En flexibel arbetsplats där du har möjlighet att arbeta hemifrån
  • ITP1 pension 
  • Konkurrenskraftig lön
  • En fot in i Sveriges snabbast växande framtidsbransch
  • En bra utbildning där du får en bred teknisk och affärsmässig förståelse för solenergi och närliggande teknikområden. 
  • Möjligheten att jobba inom en bransch som gör nytta för vår planet
  • En stimulerande vardag där du får möjlighet att se konkreta resultat av ditt eget och dina kollegors arbete
Ansökan
Vi på B3 Personal arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Alexander på alexander@b3p.se 
 
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (22 dagar kvar)