Hoppa till innehåll
Sol Facility Services AB logotyp

Ledigt jobb som lokalvårdare på Fartyg i Stockholm

Ansök nu
Vi söker ett flertal personer som vill jobba med lokalvård på Viking Lines fartyg när de ligger i hamn i Stockholm.

Start för jobbet är omgående. Arbetstiderna är förlagda kl 06.20- 07.30, kl 14.30-16.15 och kl 18.50-19.50 måndag-söndag och arbetsplatsen ligger vid Viking Line-terminalen på Södermalm.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär städning av hytter och allmänna utrymmen på fartygen.

Vem söker vi?

Du har grundläggande kunskaper i svenska.
Du har fyllt 18 år.

Andra viktiga egenskaper vi värdesätter är att du trivs med att samarbeta med andra människor, är effektiv samt noggrann.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vad erbjuder SOL?

Hos SOL får du möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med kollegor från hela världen. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Rekryteringen sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Tveka inte att söka rollen redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Om Företaget:

SOL Facility Services är ett facility serviceföretag som levererar städ-, underhålls-, bemannings- och affischeringstjänster till privata och offentliga uppdragsgivare. Vår erfarenhet från besöksintensiva miljöer såsom kryssningsfartyg, tåg, processindustrin, hotell och offentliga lokaler gör vårt utbud av kompetenser i det närmaste unik.

SOL Facility Services är en del av den familjeägda servicekoncernen SOL med bas i Finland. SOL har mer än 14 000 medarbetare och har verksamheter i Finland, Baltikum, Danmark och Sverige. I Sverige levererar vi tjänster i och runt Stockholm, Skåne, Göteborg och Östergötland, har 750 anställda och omsätter 250 msek.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 juli 2023 (61 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare