Hoppa till innehåll
Söderberg & Partners logotyp

Intäktsanalytiker till Wealth Management

Utmanas du av att lösa olika problemställningar och analysera data? Wealth Management söker dig som vill använda din analytiska kompetens till att lösa en bredd av utredande uppgifter och bygga nya processer i en dynamisk och växande organisation!

Som Intäktsanalytiker kommer du arbeta med det operativa arvodesflödet, arvodesprocesser, och att utreda arvodesincidenter. Det innebär till exempel att processa och undersöka data i Excel och SQL, hitta mönster och att felsöka. Vissa delar i processen återkommer och där ansvarar du för att ha översyn och se till att flödet fungerar. Om det är något som inte stämmer ansvarar du för att ta frågan vidare. Du hanterar incidenter och arbetar med att förebygga risker. Problemen som behöver lösas kan vara av olika karaktär, och att undersöka detta kan till exempel innebära att hämta data ur flera olika databaser, eller att undersöka olika avtalsdokument. Du behöver även kommunicera med kollegor i andra delar av bolaget för att förstå deras behov och hjälpa till att hitta förbättringsmöjligheter i befintliga flöden och processer, samt delta i att skapa nya. Om intresse finns har du möjlighet att på sikt utvecklas i en bredare roll inom Wealth Management. Det kan till exempel vara att driva egna projekt, kravställa mot IT eller att agera support mot våra rådgivare i system- och IT-relaterade frågor.

Söderberg & Partners Wealth Management Revenues

ansvarar för alla intäkter inom bolaget. Det inkluderar löpande ansvar för beräkningar och transaktioner, effektivisering och riskminimering i befintliga processer, nya processer för nya intäktsströmmar och verksamhetsförändringar, kvalitet och tillgänglighet av data, kravställning mot interna verktyg och system, incidenthantering och intäktsanalys. Vi analyserar ofta stora mängder data och gör felsökningar i systemen för specifika frågeställningar. Teamet består av tre trevliga, finans- och teknikintresserade medarbetare, och vi har ett nära samarbete med kollegorna inom digital affärsutveckling, ekonomi och operations.
  • Har stor kunskap i, och intresse för Excel
  • Har lätt att hantera, processa, analysera och felsöka stora data- och siffermängder
  • Teknisk eller ekonomisk bakgrund
  • Motiveras av att driva frågor och samarbeta med olika enheter
  • Utmanas av att överträffa förväntningar och gå till botten med frågeställningar
  • Serviceinriktad, analytisk, noggrann och detaljorienterad
Det är positivt om du även kan SQL och har kunskap om, eller är intresserad av finansbranschen och vill utvecklas vidare inom området. Tidigare arbetslivserfarenhet meriterande.

Om Söderberg & Partners Wealth Management

Söderberg & Partners Wealth Management är den del inom Söderberg & Partners som uteslutande fokuserar på kapitalförvaltning. Det är ett affärsområde som växer kraftigt och har fortsatt ambitiösa tillväxtplaner. Våra kunder är privatpersoner, ägarledda företag, stiftelser och institutioner. Söderberg & Partners Wealth Management består idag av cirka 450 medarbetare anställda i hela landet.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Placering: Regeringsgatan 48, Stockholm

Anställningsstart: Efter överenskommelse

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag : 31 mars, rekrytering sker löpande

Kontaktperson: Helena Soler, Head of Revenue Management, helena.soler@soderbergpartners.se
Mer info
Kontaktperson
Helena Soler, Head of Revenue Management
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare