Hoppa till innehåll
Smiling Faces logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
29 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
För oss på Smiling faces är det viktigt att ta pauser och ha roligt på jobbet. Det vill vi även ge till våra kunder så därför hjälper vi till med att skapa fikapauser i världsklass!

Om rollen
Som Account Manager hos Smiling Faces kommer du att jobba med det bästa kaffet och de bästa kunderna i centrala Stockholm. Du kommer få tillgång till ett stort kundnätverk redan från början men i ditt uppdrag ingår också att hitta, utveckla, etablera och skapa nya kunder.
Detta är rollen för dig som tycker om försäljning och att ha mycket kundkontakt. Förutom att hjälpa kunden välja rätt maskinpark ansvarar du även för Smiling Faces utbud av frukt, fika och godis. Allt för att bygga den optimala pausen. Du följer med kunden i hela säljprocessen från första kundbesök till avtalsskrivning och uppföljning. Du ingår i ett härligt säljteam där teamkänsla och gemenskap präglar vardagen.

Ditt ansvarsområde
  • Ett övergripande ansvar för nyförsäljning och merförsäljning av kaffemaskiner, vattenmaskiner och övrig avtalsförsäljning.
  • Att positionera hela Smiling Faces erbjudande hos kund.
  • Att följa upp den egna försäljningen mot budget och prognos.
Din profil
Vi tror att du är en ambitiös och driven säljare, lika mål- och lösningsorienterad som härlig och social! Kanske är du i början av din säljkarriär och längtar efter att ta nästa steg. Eller så är du etablerad inom försäljning och lockas av att jobba på ett premiumbolag med produkter och service i världsklass. Kommer du från vår bransch eller likande är det meriterande.

Du har viljan och drivet för att våga utmana dig varje dag och du får gärna ha ett intresse för mat och dryck.

Vidare är du kreativ, har lätt för att bygga relationer och vet hur du ska ta dig fram i en konkurrensutsatt bransch. Det får energi av att träffa kunder och du uppskattar vikten av att få göra skillnad i människors arbetsliv. Eftersom gott kaffe = nöjd personal!

Genomförd gymnasieutbildning samt B - körkort är ett krav.
Övriga utbildningar och kurser är meritande.

Vi erbjuder
Smiling Faces har sedan starten skapat pauser som bidrar till glädje och ökad trivsel, något som i sin tur skapar utrymme för ännu fler leenden och gör det roligare att gå till jobbet. På så vis ökar motivationen, kreativiteten och engagemanget vilket i sin tur leder till att man presterar bättre! Vi erbjuder förmåner genom bland annat friskvårdsbidrag, pension, sjukförsäkring, kollektivavtal och friskvårdstimme.

Tjänsten är på heltid och du kommer att utgå från vårt härliga kontor på Kungsbron.

Din ansökan
Vill du joina världens roligaste säljteam och driva bolaget framåt? Tveka inte och sök jobbet redan idag!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Malin Lundin på malin.lundin@smilingfaces.se

Liknande Jobb

Smiling Faces logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 mars 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kaffekompaniet är en del av det belgiska kafferosteriet Miko Coffee som grundades i början av 1800-talet och finns representerade i stora delar av världen. Vi säljer och hyr ut kaffe-, espresso- och vattenmaskiner där vi tecknar serviceavtal med våra kunder samt sköter rengöring och reparationer av utrustning. Men framför allt ser vi till att deras kafferast blir komplett och något att längta efter(till), för vårt motto är "Kaffe ska smaka gott" Vi är en rikstäckande aktör med lokalkontor på flera orter i Sverige och huvudkontor med centrala funktioner finns i Göteborg.