Skeppsservice medarbetare

Skeppsservice medarbetare


Skeppsservicemedarbetare till Saab Muskö

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

På Saab Muskö blir du en del av ett sammansvetsat gäng som gör allt för att Marinens fartyg skall vara tillgängliga och körklara.

Dina arbetsuppgifter
Som Skeppsservice medarbetare på Saab Muskö kommer dina arbetsuppgifter vara allt från tvätta fartyg/tankar och kölar till att docka fartyg. Med tanke på den breda rollen ställs det krav på din förmåga att kunna ta egna initiativ och komma med egna kreativa lösningar. Du är en problemlösare som brinner för att lära. På Saab Muskö finns möjlighet att utveckla dina kunskaper då du kommer arbeta med kollegor inom många yrken. Arbetet är varierande eftersom det handlar om olika fartyg med olika komplexitet och ålder. Vill du utveckla dig själv och arbeta i en spännande miljö?

Din profil
Vi ser att du gärna har;

Erfarenhet som tvättare av fartyg eller liknande.
Erfarenhet av tvättning och sanering.

Ett sinne för ordning, är glad och positiv

Meriterande är att ha erfarenhet av fartygsmålning, härdplastutbildning och tjänstbarhetsintyg för arbete med härdplaster samt har kort för truck, travers och mobila plattformar.

Samarbete är viktigt men också förmågan att kunna arbeta självständigt. Vidare så är ordning och reda en självklarhet för dig, inte bara i verkstaden utan också i din hantering av administrativa göromål, t.ex. arbetsorders eller servicerapporter m.m.

Du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och på engelska samt innehar minst B-körkort, och god grundläggande datorvana.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Saab med Skill. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryterare: Linda Sjölander, 08-120 97 175 , linda.sjolander@skill.se eller Kajsa Jansson, 08-120 97 178, kajsa.jansson@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Sjöfart, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything. Vi ser fram emot din ansökan!