Junior Systemtestingenjör till Munters!

Junior Systemtestingenjör till Munters!


Är du i början av din karriär och lockas av att jobba med hårdvarunära mjukvarutest? Tycker du att det låter som en rolig utmaning att vara med och säkerställa nästa generations styrsystem på ett banbrytande bolag som finns världen över? Då kan det vara dig vi söker!

Om företaget
Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning och försäljning i fler än 30 länder av våra omkring 3 100 medarbetare.

Inom företaget finns de två affärsområdena FoodTech och AirTech. I den här rollen blir du en del av AirTech som är globalt ledande inom energieffektiv luftbehandling för industriella och kommersiella applikationer. Vi erbjuder klimatlösningar för verksamhetskritiska processer som kräver exakt kontroll av fukt och temperatur, med energieffektivitet och hållbara klimatsystem i fokus.

På kontoret i Kista arbetar 180 personer och när du kliver in i genom dörrarna möts du av nyrenoverade lokaler, skräddarsydda efter företagets behov. Öppna kontorslandskap och mötesrum kombineras med sociala ytor, möjligheten att spela en omgång pingis eller sitta och umgås på den härliga takterassen. I anslutning till kontoret, några trappor ner, finns även vårt nya laboratorium. Här i Kista arbetar du tillsammans med kollegorna i en familjär företagskultur som ofta associeras med mindre bolag, samtidigt som du erbjuds det stora företagets möjligheter!


Dina arbetsuppgifter
Som systemtestare blir du en del av ett mindre team inom vår R&D avdelning som ansvarar för utvecklingen av mjukvara och hårdvara för nästa generations styrsystem.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att:
* Planera, utveckla och genomföra tester av moduler, enheter och system relaterade till stabilitet, prestanda, kompatibilitet och användbarhet
* Utveckla och bygga automatiserade tester
* Tillsammans med teamet utveckla robusta styrsystem
* Ha dialog med interna kunder och samarbetspartners


Din profil
Vi söker dig som är civil-eller högskoleingenjör inom relevant område och är i början av din karriär. Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av mjukvarutest/systemtest och gärna inom inbyggda system. Vi ser det som positivt om du har bra kodförståelse och har erfarenhet av programmering i exempelvis C/C++, VB eller PLC. Har du dessutom tidigare erfarenhet av R&D inom ett produktbolag blir vi extra glada. Eftersom vi är ett globalt bolag behöver du behärska både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Du är strukturerad, målorienterad och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Du trivs samtidigt med att vara en del av ett team där man stöttar och hjälper varandra. Som systemtestingenjör hos oss får du en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Munters med Skill. Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Vid frågor kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter Kajsa Jansson på 08-120 97 178 eller Sofie Ilhed på 013-473 81 64.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 4 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.