Hoppa till innehåll
Skierfe Advokatfirma logotyp

Skierfe Advokatfirma söker transaktionsjurister

Ansök nu
Om oss

Skierfe Advokatfirma är en boutique-byrå med fokus mot fastighetsbranschen. Vi tillhandahåller rådgivning till fastighetsägare och investerare vid genomförandet av fastighetsrelaterade transaktioner och projekt samt vid löpande förvaltning. Vi företräder ledande svenska och internationella aktörer inom bl.a. transaktioner, fastighetsutveckling, hotell och fastighetsförvaltning.

Vi erbjuder

Vår vision är att vara ledande boutique-byrån i Sverige inom fastighetsbranschen. För att nå dit krävs det, förutom att vara skicklig och affärsorienterad jurist, att vi även är den mest eftertraktade arbetsgivaren för affärsjurister. Som ledande aktör inom våra expertområden arbetar våra jurister dagligen med både stora och komplexa uppdrag. Vi arbetar alltid i team anpassade efter uppdraget vilket gör att vi kan dra nytta av fördelarna med en väl sammansvetsad grupp av branschfokuserade specialister. Hos oss känner alla varandra på ett mer personligt plan vilket skapar ett mycket trivsamt klimat och en familjär stämning.

Som biträdande jurist kommer du att bistå svenska och internationella klienter med bl.a. fastighetstransaktioner, bolagsrätt och hyresrätt samt förhandla och ansvara för att upprätta avtal och andra typer av bolagshandlingar. Du kommer att fortsätta att utveckla din breda kompetens och fördjupa din förståelse för de kommersiella, finansiella och legala aspekter som driver en fastighetstransaktion eller ett fastighetsutvecklingsprojekt.

Hos Skierfe jobbar du som en del i ett team och stöttas av kollegor med många års erfarenhet, men det är viktigt att du är självgående och bekväm med att fatta egna beslut.

Vi söker

Vi söker nu dig som har ett stort intresse för fastighetsbranschen! Du har arbetat ca 3 - 5 år på advokatbyrå och/eller bolag med särskilt fokus på transaktioner, det behöver inte nödvändigtvis vara fastighetsrelaterade transaktioner. Du är en van projektledare och du skriver och förhandlar transaktionsrelaterade avtal obehindrat. Du har också erfarenhet av att handleda yngre jurister.

Som person är du engagerad och motiveras av att hitta lösningar och leverera ett högkvalitativt resultat. Stort eget ansvar och frihet att ta egna initiativ är något du trivs med, samtidigt som du har en utpräglad teamkänsla. Eftersom du tidigt får möjlighet att arbeta i ärenden nära klienter är du som person självständig, prestigelös och social. Du bör även tycka om att ge service och vara trygg i din roll som rådgivare.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Skierfe Advokatbyrå med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se
Mer info
Kontaktperson
Helena Woodcock
Telefon
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare