Hoppa till innehåll
SKB logotyp

SKB söker Serviceelektriker

Serviceelektriker

Nu söker vi dig som gillar fastigheter lika mycket som vi och känslan av att varje dag veta att du bidrar till trivsel och nöjda hyresmedlemmar.

Här har vi stort fokus på hållbarhet, att förvalta ett fastighetsbestånd som spänner över mer än 100 år och ge våra boende en service i toppklass. Välkommen till SKB du med!

Om jobbet
Din arbetsdag planerar du självständigt utifrån inkomna arbetsorder. Du utgår från hemmet och med din servicebil åker du direkt till första uppdraget. Arbetsuppgifterna är traditionella serviceelektrikerjobb hemma hos hyresmedlemmar, i allmänna utrymmen och hos våra lokalhyresgäster. Variationen är stor och de flesta brukar ange att den ena dagen inte är den andra lik. Det beroende på ett välskött fastighetsbestånd som sträcker sig från år 1917 - 2023, men även på att kontakten med våra boende ger så många trevliga möten.

Du kommer att bli den tredje serviceelektrikern hos SKB och ni ingår i en hantverksgrupp med bred yrkeskompetens inom snickeri, VVS, murare, golv-plattläggare och tvättmaskinsreparatörer.

Din bakgrund
 • Utbildad elektriker med B-behörighet
 • Praktisk erfarenhet som serviceelektriker och vana att jobba i människors hemmamiljö
 • B-körkort
Du gillar att leverera service, är positiv, social och skapar goda relationer med hyresgäster och kollegor. Som person har du ett strukturerat och planerande arbetssätt med god förmåga att kunna prioritera. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och samtidigt vara en god lagspelare.

Vi erbjuder
 • Ett välskött fastighetsbestånd i bra lägen i Stockholmsområdet
 • Ett bolag som får priser för sitt goda förvaltningsarbete
 • En modern arbetsplats där medarbetarna trivs och cheferna får höga betyg för gott ledarskap
 • Kollegor som trivs tillsammans och som tar ansvar för att utveckla och stötta varandra
 • Ett självständigt jobb där du själv planerar din arbetsdag
 • En stabil och trygg arbetsgivare där din anställning självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension
 • Förmånliga anställningsvillkor exempelvis flextid och 28 dagars semester
 • Du får ta del av förmåner såsom exempelvis Rikskortet, friskvårdsbidrag, fri tillgång till SKBs gym, massage på jobbet och möjlighet till föräldralön under föräldraledigheten

Om SKB
SKB är en kooperativ hyresrättsförening som bygger, förvaltar och hyr ut lägenheter till medlemmarna. Idag har vi över 8 200 lägenheter i Stockholmsområdet, det gör oss till den största privata hyresrättsaktören i Stockholm.

Vill du veta mera, läs gärna mer om SKB här: www.skb.org/om-oss

Kontaktuppgifter och ansökan
Sista dag för ansökan är 28 februari, urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vid frågor, kontakta:

Mikael Johansson, Ombyggnadschef
Tel: 0704173393
mikael.johansson@skb.org
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 apr. 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en kooperativ hyresrättsförening som bygger, förvaltar och hyr ut lägenheter till våra medlemmar. Idén om SKB föddes för över hundra år sedan, ur viljan att tillsammans skapa ett bättre boende i ett snabbt växande Stockholm. Och det driver oss fortfarande. Idag har vi 92 000 medlemmar och över 8 200 lägenheter i Stockholms stad och ytterligare sex kommuner. Det gör oss till den största privata hyresrättsaktören i Stockholm.

Liknande jobb