Hoppa till innehåll

IT Service Desk till Skanska i Stockholm

Är du en fena på att lösa tekniska utmaningar och vill bidra med att skapa positiva användarupplevelser? Skanska söker en kollega

Nu letar vi efter dig som är en serviceinriktad och tekniskt kunnig person som vill ingå i ett glatt och inkluderande team på Skanskas IT Service Desk. I rollen som Service Desk Agent är du ansiktet utåt, där du hjälper användarna med en stor variation av IT-relaterade frågor och problem. Söker du ett jobb där du får möjlighet att växa och utvecklas?

Då har du hamnat rätt. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Allt vi bygger, bygger vi för kommande generationer. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg, att du trivs på jobbet och har kul med dina kollegor.

Skanska Sweden IT är en helt integrerad organisation inom Skanska som erbjuder IT-tjänster och support inom Skanska i Sverige, i norden och globalt. Vi är en affärstillgång som spelar en proaktiv roll i den dagliga verksamheten och driver innovation med hjälp av vår digitaliseringsresa. Vårt fokus är inte bara på vad vi gör idag, vi fokuserar även på vad som är möjligt imorgon.

IT Service Desk erbjuder direktsupport till slutanvändare i Sverige för alla IT-relaterade frågor eller problem som kan uppstå. Gruppen hanterar även incident- och problemprocesser samt beställningar om hantering av tjänster som erbjuds av IT i Sverige, norden och globalt.

Dina arbetsuppgifter

Som Service Desk Agent kommer du vara den första länken för våra kollegor när de stöter på tekniska utmaningar. Ditt uppdrag sträcker sig längre än att bara lösa problem - du kommer vara en vägledande hand som skapar en positiv och effektiv ärendehantering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Stötta verksamheten genom att ge support via telefon och via fjärrstyrning av användares datorer.
  • Hantera inkommande incidenter i Skanskas ITSM-verktyg ServiceNow.
  • Driva förbättringsarbete både inom gruppen och tillsammans med andra delar av verksamheten.
Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på heltid (38,75 h/vecka) med start så snart rätt person kan vara på plats. Möjlighet till förlängning och överrekrytering finns för rätt person.

Arbetstiderna följer ett 3-veckorsschema och varierar beroende på om du hanterar samtal eller arbetar med ärenden.

Vecka 1: 06:45 - 15:30
Vecka 2: 07:30 - 16:15
Vecka 3: 08:15 - 17:00

En dynamisk blandning av människor utgör teamet, med totalt 15 medarbetare! Vårt motto är att om du har roligt på jobbet så kommer leveransen att vara toppklass! Målet är att vara den bästa arbetsplatsen och där vi tillsammans levererar support i världsklass till verksamheten.

Våra förväntningar

Vi söker en person med tidigare erfarenhet av IT-support och en stark vilja att hjälpa andra. Du bör vara tekniskt intresserad och bekant med både Windows-miljön och Office-paketet. Om du har kunskap om Active Directory och Microsoft Azure samt erfarenhet av att arbeta med ServiceNow är det fördelaktigt.

Ditt serviceinriktade förhållningssätt och önskan att stödja andra är mycket viktigt. Du har en metodisk och strukturerad arbetsstil och närmar dig problem på ett effektivt och smart sätt. Självständighet är en styrka hos dig, men du ser också värdet av att samarbeta med kollegor och välkomnar feedback som en möjlighet till personlig utveckling. Din kommunikationsförmåga är utmärkt och du är flytande i både svenska och engelska.

Vår arbetskultur präglas av ödmjukhet och öppenhet, så det är viktigt att du är en person som inte bara vågar ställa frågor, utan även gärna delar med dig av din kunskap.

Notera att detta är en anställning som konsult hos TNG, där du blir uthyrd till Skanska. Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen; schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos Skanska. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Skanska logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec. 2023 (13 dagar kvar)

Kontaktperson
Helena Söderström
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga