Hoppa till innehåll
Skanska logotyp

Ekonomiassistent till Skanska i Stockholm!

Ansök nu
Arbeta med leverantörsrekontra på ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag. Skanska söker en ekonomiassistent!

Vill du vara en del av ett stort och väletablerat företag? Brinner du för ekonomi och hantering av leverantörsreskontra och vill utvecklas inom området? Vi söker dig som är noggrann, engagerad och trivs med att arbeta både i projekt och med löpande arbetsuppgifter. Välkommen att söka rollen som ekonomiassistent hos Skanska!

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Allt vi bygger, bygger vi förkommande generationer. Vi vet att våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg, att du trivs på jobbet och har kul med dina kollegor.

Här får du möjlighet att jobba i en större organisation och säkerställa en korrekt legal och intern hantering när det gäller rutiner för leverantörsreskontra. Du blir del av ett glatt och inkluderande team som ständigt jobbar med att förbättra arbetssätt och processer. Ni jobbar med kompetensöverföring inom teamet, men även mellan övriga grupper på avdelningen. Det finns även goda möjligheter att ta initiativ till förbättringar och effektiviseringar av processer och dagliga arbetsmoment.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att:
  • ankomstregistrera och ordermatcha leverantörsfakturor enligt gällande rutin
  • hantera inkommande ärenden i ärendehanteringssystem
  • ha löpande kontakt med leverantörer
  • arbeta löpande med att utveckla arbetssätten
Värt att veta

Tjänsten, som är på heltid, förväntas starta omgående och sträcker sig över en period på 6 månader, med goda möjligheter till förlängning för rätt kandidat.

Skanska erbjuder en flexibel arbetsmiljö som inkluderar möjligheten att arbeta hemifrån någon eller några dagar i veckan. De har sitt kontor i moderna lokaler i Stadshagen med utmärkta kommunikationsmöjligheter och tillgång till både gym och personalmatsal. Arbetstiderna följer vanliga kontorstider och du har flextid.

Notera att detta är en anställning som konsult hos TNG, där du blir uthyrd till Skanska. Hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen; schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Våra förväntningar

Vi önskar att du har en bakgrund inom ekonomi, antingen genom en formell ekonomiutbildning, YH-utbildning inom ekonomi eller liknande arbetslivserfarenhet. Om du även har erfarenhet av leverantörsreskontra ser vi det som meriterande.

Du bör vara kommunikativ och känna dig bekväm med att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Att du aktivt bidrar till teamets framgångar är en självklarhet för dig. Dessutom värdesätter vi din nyfikenhet och positiva attityd. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och proaktiv i ditt arbete.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos Skanska. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Helena Söderström
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare