Hoppa till innehåll
Skandrenting logotyp

Redovisningsekonom till Skandrenting

Ansök nu
  • Är du strukturerad, analytisk och självständig?
  • Är du kommunikativ, prestigelös och har en god samarbetsförmåga?
  • Har du arbetat som redovisningsekonom i några år och trivs i en ansvarstagande roll?
Då kan denna roll som redovisningsekonom på Skandrenting vara nästa utmaning för dig!

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren

Det råder en god stämning på kontoret och man har ett nära samarbete med kollegorna. Miljön är relativt lugn och du har tid att göra rätt och har alltid någon att fråga om du kör fast. Du sitter i eget rum i ett kontor som ligger centralt med gångavstånd från Centralen och Odenplan. Närmaste T-bana är Rådmansgatan.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som redovisningsekonom tar du ansvar för redovisningen av företagets dotterbolag och sköter flera bolag parallellt. Rollen är bred och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat löpande bokföring, avstämningar och rapporteringar. Du upprättar även månads- och årsbokslut samt sköter momsredovisningen kvartalsvis. Du arbetar i nära dialog med redovisningschefen och har stor insyn och delaktighet i verksamheten. Ekonomisystemen som företaget använder är Visma Control, Vitec Hyra och Wolters Kluwer Bokslut.

Vem är du?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har goda redovisningskunskaper och förståelse för redovisningsprocesser. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av en motsvarande roll, passande bakgrund kan vara från företag inom fastighetsbranschen eller från redovisningsbyrå. Har du erfarenhet av K3 och att upprätta årsredovisningar är det meriterande. Du uttrycker dig obehindrat på engelska och svenska i både tal och skrift. Har du tidigare arbetat i Visma och/eller Vitec är det positivt men inget krav, det viktiga är att du känner dig bekväm med att använda nya system. Vidare är du en van användare av Office-paketet och då framför allt Excel.

Personliga egenskaper

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor tonvikt vid de personliga egenskaperna. För att trivas och vara framgångsrik i rollen är du en positiv och lösningsorienterad person som trivs med att arbeta strukturerat. Du är van att arbeta självständigt och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är prestigelös och har lätt för att bygga relationer och samarbeta. Du är noggrann och analytisk och har en känsla både för helheten och detaljerna.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Skandrenting med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson, 0733-84 20 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev där du motiverar varför du söker rollen.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson
Magnus Nilsson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skandrenting äger och hyr ut fastigheter, huvudsakligen till starka kunder inom näringslivet och den offentliga sektorn. Vår affärsidé bygger på skräddarsydda finansieringslösningar i samband med förvärv av fast egendom.

Fastigheterna är till största delen uthyrda på långa avtal där merparten utgör räntebärande hyresavtal. Skandrenting ägs till 100 procent av Erik Selin Fastigheter AB. Vår absoluta målsättning är att utveckla fastigheter som ger en långsiktig stabil grund och flexibilitet för våra kunder.

Du sitter tillsammans med 8 kollegor i fina lokaler i centrala Stockholm med utsikt över staden.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare