Hoppa till innehåll
Ansök nu
Skandinaviska Områdesskydd hjälper privatpersoner och företag till en tryggare vardag med stängsel, staket och grindar. Hos oss är det högt i tak och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha möjlighet att påverka både sin egen arbetsroll och företagets utveckling. Nu söker vi en van projektledare, som också vill vara med och utveckla företagets projektledning på ett strategiskt plan.

Arbetsuppgifter

Skandinaviska Områdesskydd är en av de större aktörerna inom områdesskydd, och vi sysselsätter omkring 50 montörer varje dag. Våra projekt är väldigt varierande i storlek och förutsättningar, och ditt jobb är att leda de lite större projekten vilka ofta löper mellan en vecka och en månad i utförandetid. Dina projekt innefattar alla typer av områdesskydd, såsom bullerskydd, glasräcken, palissader och helhetslösningar med stängsel, grindar och automatik för industri och företag. Ditt ansvar är att se över underlag (såsom krav från beställare och ritningar) så att våra montörer har de bästa förutsättningarna. Du följer projekten nära och säkerställer att vi håller budget, kvalitet och tidsplan. Du håller kontakten med kunder, leverantörer, montörer och underentreprenörer.

Utöver dina egna projekt har du det övergripande ansvaret för vår projektledningsprocess. Det betyder att du ser över hur projektledningen fungerar i stort på företaget, och att du själv startar, genomför och utvärderar förbättringsprojekt inom området. Du leder våra interna produktionsmöten med övriga projektledare och ansvarar för att vi hela tiden har koll och prioriterar rätt. Dessutom stöttar du våra fem projektledare med avtalsfrågor och KMA-pärmar.

Vad vi behöver

Vi behöver dig som är riktigt trygg inom projektledning, och som har ett väletablerat och strukturerat arbetssätt som gör att du inte bara lyckas själv utan också kan hjälpa andra att känna kontroll och lyckas. Du har tillräckliga kunskaper i entreprenadjuridik för att kunna läsa och förstå avtal, och du vet väl hur man hanterar ÄTA och egenkontroller. Du har också en bra förståelse för KMA.

Utöver det önskar vi oss en kollega med öppet sinne som är bra på att bygga relationer. Ditt jobb är ju att forma de bästa lagen i varje projekt, med engagemang och självförtroende hos alla inblandade.

Dessutom:
  • Erfarenhet från byggbranschen är önskvärt, och kan du dessutom jobba med ritningar blir vi extra glada.
  • Kommunikationen sker ofta på engelska så därför är det viktigt att du känner dig bekväm att tala och skriva på engelska.
  • Du besöker många montageplatser varje vecka och måste därför vara en van och trygg bilförare. Vi har projekt i hela Sverige så övernattningar kan förekomma, även om det inte är ofta.
Vårt erbjudande

Vi kan erbjuda en omväxlande vardag i ett företag som vill mycket och gärna testar nytt. Säkerhetsbranschen växer och just nu är vi i en rolig fas där vi fokuserar på vår egen utveckling och planerar för framtiden. Det här är en spännande roll för den som gillar projektledning men också är sugen på att jobba mer strategiskt och övergripande. Hos oss finns stor plats för egna idéer och en verklig möjlighet att förändra och förbättra. Vi har en familjär arbetsplats där vi hjälper varandra i stort och smått, och har kommit långt i arbetet med att definiera den egna organisationen. Vi vet vilka vi är, vad vi står för och vad vi vill med vårt arbete.
Skandinaviska Områdesskydd AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

För oss är trygghet viltstängslet längs landsvägen, grinden vid förskolan, räcket vid busshållplatsen, staketet som gör det möjligt att släppa barnen med blicken för en kort, kort stund. Tryggheten är viktig: när vi är trygga kan vi ägna oss åt allt det som är värdefullt i livet.

Skandinaviska Områdesskydd är ett av Sveriges större montageföretag inom områdesskydd: en rikstäckande och fristående totalentreprenör med bred kompetens inom såväl montage som installation av automatik och passagesystem.

På Skandinaviska Områdesskydd jobbar montörer, montageledare, säljare, installatörer, lagerpersonal och administrativ personal tätt tillsammans för att hela tiden utvecklas, och sedan företaget startades 2005 har vi utfört fler än 7000 montage runt om i landet. I vår e-handel Stängselbutiken har vi ett stort utbud av produkter från världsledande leverantörer, för att du som kund också ska kunna montera själv med samma höga kvalitet.

Våra kunder är alltifrån privatpersoner till storföretag, och det ger oss både erfarenhet och perspektiv. Hos oss är dina behov viktiga och målet med varje projekt är att förstå och tillgodose dem. När vi hittar rätt lösning blir din vardag enklare, effektivare och tryggare.

Vi är en rikstäckande leverantör av områdesskydd, med kompetent och effektiv montagehjälp.
https://www.skandinaviska.nu/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Sollentuna
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga