Hoppa till innehåll
Skandia logotyp

Utvecklare .NET till Skandia i Stockholm

Ansök nu
Säkerställ att kunder och användare agerar med enkla och snygga lösningar som .NET utvecklare hos Skandia i Stockholm!

Vi på Skandia har i mer än 160 år skapat trygghet för generationer genom högre pensioner, ett friskt arbetsliv och hållbara investeringar. Som utvecklare hos oss jobbar du med allt från design och utveckling till automatiserade tester av våra webbplatser och CMS. Vi är ett självorganiserat team som gärna jobbar i teknisk framkant med ägandeskap för våra lösningar. Med hjälp av verktyg som .NET, Optimizely, React och Azure DevOps säkerställer du att vi möter våra kunders behov på bästa sätt.

Vi erbjuder dig

Anledningarna är många till varför vi tycker du ska börja jobba hos oss, men om vi ska lyfta fram några saker, så erbjuder vi dig:
  • En stimulerande roll med många kontaktytor, modern teknik och ett kapabelt team
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar
  • Uppskattade personalförmåner som till exempel försäkringar, ränteförmåner, utökad föräldraersättning, subventionerade luncher och gym på kontoret
Det här gör du hos oss

Du tillhör ett team bestående av erfarna utvecklare och testare där ni tillsammans vidareutvecklar våra webbplatser och ansvarar för Skandias CMS som används av våra interna redaktörer. Teamet mobb-, parprogrammerar och refinar tillsammans, och när ni inte gör det fokuserar du på att:
  • Automatisera processer för att underlätta för både kund och verksamhet
  • Ta fram nya lösningar tillsammans med teamet samt över teamgränserna
  • Delta i beslutsprocessen vid design eller förbättringar av arkitekturen, utveckling, automatisering och kodgranskning
Ditt team och arbetsplats

Teamet består av utvecklare, en arkitekt och Scrum master. Vi arbetar enligt SAFe-metodiken och har till stor del egna miljöer vilket ger frihet och flexibilitet vad gäller releaser och självstyrning - till exempel bestämmer vi själva hur vi vill arbeta och har idag en fast dag på kontoret där vi träffas.

Vårt kontor ligger centralt beläget på Kungsholmen.

Mer om dig

Du tycker, precis som vi, att vägen till de bästa lösningarna kommer via ett gott samarbete mellan kollegor. Vi tror att du tycker det är kul att testa nya saker och tar initiativ för att komma framåt där du kombinerar din erfarenhet av systemutveckling med din kreativitet. Vad gäller programmeringserfarenhet jobbar vi med bland annat med .NET, Optimizely och React och ser gärna du använt dessa tekniker, eller har ett intresse för att lära sig dessa ramverk.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare