Hoppa till innehåll
Skandia logotyp

Systemtekniker till Skandia i Stockholm

Ansök nu
Vill du vara med och säkra en effektiv digital dokumenthantering? Skandia söker en systemtekniker till kontoret i Stockholm!

Vi på Skandia har i mer än 160 år skapat trygghet för generationer genom högre pensioner, ett friskt arbetsliv och hållbara investeringar. Hur vi lagrar och tillhandahåller information är en väsentlig del i vår verksamhet och ställer höga krav på vårt digitala arkiv. Vårt digitala arkiv hanterar hela Skandiakoncernens kundhandlingar och som systemtekniker säkerställer du att lösningarna vi har är effektiva, tillgängliga och långsiktiga.

Vi erbjuder dig

Hos oss blandas lång erfarenhet med nya idéer och vi bryr oss på riktigt om vårt arbete och om varandra. Vi vill framåt och ge långsiktigt värde, och här kan din insats göra verklig skillnad. Vi erbjuder dig:
  • En viktig roll där du ansvarar för att vår arkivplattform förblir optimerad och driftsäker
  • Uppskattade personalförmåner som till exempel försäkringar, ränteförmåner, utökad föräldraersättning, subventionerade luncher och gym på kontoret
Det här gör du hos oss

Som systemtekniker arbetar du med att förvalta och vidareutveckla vår arkivplattform, baserad på IBM-produkterna FileNet och OnDemand. Rollen har både djup och bredd och du kommer sällan göra samma sak varje dag!

En mindre del av tiden ägnar du åt insfrastrukturnära uppgifter som att beställa servrar, lagring och backup från vår tjänsteleverantör för att sedan installera och konfigurera en produkt eller ett system. Den mesta tiden tillbringar du med att anpassa och optimera systemen för vår specifika miljö vilket innebär ett systemnära arbete, exempelvis avancerade utsökningar, migreringar och konverteringar av databaserna (IBM Db2 i Windows-miljö och MS SQL Server).

Ditt team och arbetsplats

I ditt team jobbar du tillsammans med erfarna arkitekter, utvecklare och testare, som arbetar med allt från design och utveckling till testautomatisering och automatiserade deploy:er. Teamets gemensamma mål är att förvalta och vidareutveckla arkivplattformen och några närliggande applikationer och teammedlemmarna kompletterar varandra i sin kompetens.

Teamet bestämmer själva hur de vill arbeta och har idag en fast dag på kontoret då de träffas. Vi sitter centralt beläget på Kungsholmen.

Mer om dig

Vi tror att du är kvalitetsmedveten och trivs med att ta ett stort ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du delar även gärna din vardag med dina kollegor och trivs att samarbeta med dina närmaste kollegor och andra team. Du kommunicerar utan problem i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du är van att arbeta med Windows-servrar och behärskar SQL-språket väl. Det är starkt meriterande med kunskaper i PowerShell, Rexx eller liknande scriptspråk. Har du tidigare kommit i kontakt med någon av ovan nämnda IBM-produkter eller har kunskaper i Java, JavaScript eller .NET är det också en extra bonus.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare